- Makaleler
- 3
Benimki de Monster yaz sıcaklarında stres altında 98 derece fazla takma işlemcin yeni nesilse sorun olmaz.
Evet aldım. Kargoya verilince denerim.Bakır boruyu değiştirin ve yeni fan alın. Bu dediklerim işe yaramazsa işlemci Chipset arızada olabilir.
Fan ve bakır aldım zaten.Fan siparişinizi iptal edin. Sorun fanda değil, bakır borularda.
Bakır borularının içi boş değil, içinde sıcaklığı iletsin diye bir gaz var. Eğer bu gaz bir şekilde dışarı kaçarsa soğutma tam olarak sağlanamaz.
Yada ızgaralardaki tozları temizledin mi? Öyle bir şey okumadım, sormak istedim.
Eğer ızgaralara hava vurduysan orası temizlenmez. İyice bak. Mümkünse, kompresör ile ızgaralara yüksek basınçlı hava tutman. Diğer türlü o ızgaraların içindeki toz pamukları gitmez, cihaz hava almaz ve sıcaklık dışarı tahliye edilemez.
Keşke almadan önce sorsaydın burada.Fan ve bakır aldım zaten.
Her şeyi yaptım. En pahalı macunu da sürdüm. Bakır bloğu da temizledim. Toz falan da yok.Keşke almadan önce sorsaydın burada.
Izgaralarda biriken toz yüzünden aşırı ısınma olabilir.
Alsın alsın. Aynı kasaya sahip Casper bilgisayarım vardı. En kaliteli macun ve soğutucu kullandığım halde düzelmiyordu. Önce fan düzgün soğutmuyor diye okudum fan aldım 2 derece falan fark etti. Sonra bakır boru aldım tabi sıfır almadım az kullanılmış erken bozulmuş aynı PC sahip bilgisayardan söküp taktım sonra 5 ile 10 derece arasında o da değişiklik sağladı. Önceden 5dk 90 dereceye ulaşıp PC hızını düşürürdü ya da kapanırdı. Dediklerimi alınca 83 dereceye falan çıkıyordu stres testinde ve oyunlarda ise daha düşük değer görüyordum. Casper PC sahip denediyseniz öneri bulun. Ben 7 sene kullandım.Keşke almadan önce sorsaydın burada.
Casper zatenAlsın alsın. Aynı kasaya sahip Casper bilgisayarım vardı. En kaliteli macun ve soğutucu kullandığım halde düzelmiyordu. Önce fan düzgün soğutmuyor diye okudum fan aldım 2 derece falan fark etti. Sonra bakır boru aldım tabi sıfır almadım az kullanılmış erken bozulmuş aynı PC sahip bilgisayardan söküp taktım sonra 5 ile 10 derece arasında o da değişiklik sağladı. Önceden 5dk 90 dereceye ulaşıp PC hızını düşürürdü ya da kapanırdı. Dediklerimi alınca 83 dereceye falan çıkıyordu stres testinde ve oyunlarda ise daha düşük değer görüyordum. Casper PC sahip denediyseniz öneri bulun. Ben 7 sene kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.