Casper Laptop Ekran Kartı Değişimi

• Konuyu başlatan Corin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.960

Corin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Casper marka bir laptopum var ve ekran kartını değiştirmek istiyorum. Sebebi de Batman Arkham Origins, PES 2013 veya Assassin's Creed 3 gibi oyunları oynarken bilgisayarı lap diye kapatması. Isıdan kaynaklı bir problem olabileceğini düşünüp soğutucu aldım ama sadece film izlerken veya internette gezerken işe yarıyor o soğutucu. Bu yüzden benim laptopumun ekran kartı değişebilir mi? Ve eğer değişirse laptop bu değişimi kaldırabilir mi yani başka ek problem çıkarmaz mı? Bilgisayarın sistem özellikleri aşağıdaki gibi;

• Intel(R) Core (TM) i5-2430M CPU @ 2.40 GHz
  • 8 GB RAM (Kullanılabilir Miktar: 7.85)
  • 64 Bit işlemci
  • Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği: 4787 MB
  • Ayrılmış Video Belleği: 1024 MB
  • Paylaşılan Sistem Belleği: 3763 MB
  • AMD Radeon HD 6470M

Şimdiden teşekkürler.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Bilgisayarınızın içini güzelce temizleyin ve hem işlemcinin hemde ekran kartının termal macunlarını yenileyin.
2- Maalesef ekran kartınız gömülü olduğu için değiştiremezsiniz.

Windows 8.1 kurabilirsin. Windows 8 ve 8.1 aero temasında ekrankartını kullanmadığı için oyunlarda performans artışı olur.

Anladım teşekkür ediyorum. Aslında paylaşımlı ekran kartını paylaşımsız yapmak gibi bir uygulamada düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

Anladım teşekkür ediyorum. Aslında paylaşımlı ekran kartını paylaşımsız yapmak gibi bir uygulamada düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

Bu bilgisayarda ekran kartı adına yapılabilecek tek şey sürücüyü güncellemektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı