Laptop Casper. Ekran kartı (harici olan) fişi çekti. HD 4000 ile GTA 5'de 22-23 FPS alıyorum. 100-120 MHz arttırıp 2-3 FPS daha fazla alabilir miyim?
.MSI After Burner indirip deneyebilirsiniz. Ama çok fazla zorlamayın, internette olan örneklere bakın.
Ya zaten GT635M fabrika çıkışlı sorunlu bir kart. Binlerce kişide aynı sorun var. 50-70 MHz verip 2-3 FPS almak istiyorum destek olacağına köstek oluyorsun.Kardeşim böyle boş işler ile uğraşma, o ekran kartına overclock yapsan ne yapmassan ne? Bu da "fişi çeker".
2-3 FPS ne farkedecek değecek mi? Kartın ömründen gidecek ısınacak.Ya zaten GT635M fabrika çıkışlı sorunlu bir kart. Binlerce kişide aynı sorun var. 50-70 MHz verip 2-3 FPS almak istiyorum destek olacağına köstek oluyorsun.
Benim için değer. Kartın ömrü mü? 7 yıldır kullanıyorum varsın yansın kül olsun.2-3 FPS ne farkedecek değecek mi? Kartın ömründen gidecek ısınacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.