Casper laptop iyi mi?

Bütçe
11000

THE_YORULMAZZZ

Hectopat
Makaleler
1
Bir laptop alacağım ve araştırma içerisindeyim Casper'ın kendi web sitesinde bir laptop seçip özelleştirdim ve seçtiğim özelliklerden sonra bir indirim verdi sizce nasıl bu PC özellikleri ve değeri iyi mi?

Ayrıca laptop tavsiyesi alabilir miyim? Yazılım ile ilgileniyorum üniversiteye gideceğim masaüstü PC'mde var o yüzden çok oyun ağırlıklı olmaz PC ama iyi bir PC ise oyuncu da alabilirim.

Not: Kendi windowsum var freedos almayı planlıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-01_170158929.png
    resim_2023-07-01_170158929.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 233
Bir laptop alacağım ve araştırma içerisindeyim Casper'ın kendi web sitesinde bir laptop seçip özelleştirdim ve seçtiğim özelliklerden sonra bir indirim verdi sizce nasıl bu PC özellikleri ve değeri iyi mi?

Ayrıca laptop tavsiyesi alabilir miyim? Yazılım ile ilgileniyorum üniversiteye gideceğim masaüstü PC'mde var o yüzden çok oyun ağırlıklı olmaz PC ama iyi bir PC ise oyuncu da alabilirim.

Not: Kendi windowsum var freedos almayı planlıyorum.
Bütçe çıkar mı Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 10300H-8Gb-256Gb Ssd-15.6inc-Gtx1650 4Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Not: Kendi Windows'um var FreeDOS almayı planlıyorum.

Casper alınmaz en kalitesiz üreticilerden biri.

Hemen lazım değilse biraz daha para biriktir öyle al derim.

Fiyatlar yükselecek gibi gözüküyor hocam bekleyerek hata yapmış olmak istemiyorum.

Her markanın sorunlu modeli var, attığın Casper markasının da sorunlu bir çok modeli var. Bir model sorunlu diye her model sorunlu değil. Şöyle yaklaşmayın markalara artık.
Hocam ben cihazla değil firma ile sorun yaşadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı