Casper laptop modeme bağlanmıyor

Yakup Sürücü

Hectopat
Casper laptopum var. Her türlü modeme bağlanıyor. Mobil internete bağlanıyor ama kendi evimdeki modeme bağlanmıyor. Evimdeki modeme her türlü tablet telefon laptop bağlanıyor. Yardım eder misiniz her türlü bildiğim yolu denedim. Kaç kere format attım. Modemi değiştirdim. Türk Telekom'la görüştüm internetten dolayı Casper'la görüştüm. Cihazım biraz eski ama hala güzel çalışıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi? Açıkçası sorunda çok garip bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeden windows tuşuna bas > Arama yerine "Aygıt Yöneticisi" yaz. İlk çıkana tıkla > "Ağ Bağlaştırıcıları" kısmını aç > Orada büyük ihtimalle sadece bir tane aygıt olacak. Eğer birden fazla varsa ve hangisini kullandığını bilmiyorsan hepsine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir kısmına tıkla. Çıkan pencereden üstteki seçeneği seç.

Klavyeden windows tuşuna bas > Arama yerine "Aygıt Yöneticisi" yaz. İlk çıkana tıkla > "Ağ Bağlaştırıcıları" kısmını aç > Orada büyük ihtimalle sadece bir tane aygıt olacak. Eğer birden fazla varsa ve hangisini kullandığını bilmiyorsan hepsine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir kısmına tıkla. Çıkan pencereden üstteki seçeneği seç.
deneyip dönecem inş teşekkür ederim

deneyip dönecem inş teşekkür ederim
Ama bu kadar format attım win10 kurdum 8.1 kurdum 7 kurdum birinden birinde çalışması gerekmiyor muydu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı