Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babana söylemeden adam sana vermez geri paranı. Baban oraya bir gitsin bakalım nasıl tıpış tıpış veriyor.
Kavga çıksın istemiyorum ya, eğer kavga çıkacaksa zaten kimseye bir şey söylemem 5-6 sene kullanırım bunu :( Üniversiteye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu siz o adamin gozunu korkuttuktan sonra, ne diye vermiyormus geri?

Şimdi genelleme yapmak istemiyorum ama internet cafecinin verdiği bilgisayar ancak böyle olur. Bu kafeciler içinde işini düzgün yapan temiz insanlar da vardır ama benim tanıdıklarımın hepsi gayet iğrenç insanlardı. İnternet evlerde yaygınlaşıp da dükkanlarını kapattıklarını görünce içimin yağları eridi. Senin durumuna gelince bu adamın ismini ve adresini yazıp her yerde rezil et derdim ama bunlar rezil olmaktan korkmazlar. Paranızı geri almaya çalışın, uğraşabiliyorsanız mahkemelere gidin.
Senet var adamda ya, birazdan gidEcem yanına bakalım ne diyecek.

Yahu siz o adamin gozunu korkuttuktan sonra, ne diye vermiyormus geri?
Abi şimdi şöyle babama söylesem çok kötü kızacak bana ne ne halin varsa gör diyecek bir de sinirlenecek ve siniri kolay kolay geçmez en az 1-2 hafta konuşmayız ufak bir olayımda kavga çıkarır, adam ile gidip ver parayı diyecek bir adam değil ya :(

Babana söyle baba 500 Liralık Bilgisayarı bize 1500 Liraya satmış bu adam gidip paramızı geri alalım ileride sorun çıkarıcak bu Bilgisayar de.

Bak bu arkadaşın dediği gibi babana gideceksin. Bunları söyleyeceksin. Diyeceksin ki bunlardan sonra: Şu anda bu laptoptan da ucuz seni üzmeyecek bir bilgisayar buldum. Kimseyle de uğrașmayacaksın. Benim dediğim laptobu söyleyeceksin. Sen bu adama tek başına gidip hiçbir şey yaptıramazsın. Babanla bir yıkın orayı nasıl veriyor paranızı.

Buradan sana yazarak destek veriyoruz başka yapabileceğimiz bir şey olsa keşke.
Keşke sorsaydım buraya ya ne bileyim babam dedi gel yukarıya ne istiyorsan alalım dedi koşarak gittim ben de işte adam dedi ne yapacaksın Laptop ile oyun oynayacağım dedim, birkaç tane şey koydu önüme kurcaladım hepsini ben de bunu aldım.

Bak bu arkadaşın dediği gibi babana gideceksin. Bunları söyleyeceksin. Diyeceksin ki bunlardan sonra: Şu anda bu laptoptan da ucuz seni üzmeyecek bir bilgisayar buldum. Kimseyle de uğrașmayacaksın. Benim dediğim laptobu söyleyeceksin. Sen bu adama tek başına gidip hiçbir şey yaptıramazsın. Babanla bir yıkın orayı nasıl veriyor paranızı.
Tamam o zaman ben bi gideyim ne diyecek bakalım artık akşama da babam ile gideriz :( nasıl gideceksek artık herhalde kafa göz yarık gideriz

Abiler hepinize çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için bir gelişme olursa yazarım, sizin yapabileceğiniz bir şey yok Allah razı olsun hepinizden ya ,ne diyeyim ki başka.

Kaldım sorunumla baş başa :(

Sen güzelce sana yazdığım gibi babana söyle. Bu laptop birkaç ay içinde sorun çıkaracak. Senin bașın ağrıyacak boşu boşuna de. Adam bize büyük kazık atmış. Senin bütçeni de yormayacak güzel bir laptop buldum, kimseyle uğraşmak zorunda kalmayacağız de.

Sen güzelce sana yazdığım gibi babana söyle. Bu laptop birkaç ay içinde sorun çıkaracak. Senin bașın ağrıyacak boşu boşuna de. Adam bize büyük kazık atmış. Senin bütçeni de yormayacak güzel bir laptop buldum, kimseyle uğraşmak zorunda kalmayacağız de.
Tamam diyecem ya ne olursa olsun artık ne yapayim.

Peki buna windows 7 değilde başka bir şey yükletsem olur mu bir arkadaş niye win7 yükledin demişti de, ve ne yükleyebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı