Casper Laptop Oyun Performansı Kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakkal kazığı yemişsin, geçmiş olsun. O bilgisayarla GTA Vice City, Mario falan oynarsın.

Sen git onu iade et. Şu an kasan oyunları ultrada açacak bilgisayar toplayalım biz sana. Ayrıca oyuna girerken sağ tıklayıp ekran kartını seçmeye çalış bakalım.
Maalesef aynı :(

Ekran kartı boşta 68 derece, anakart 85 derece, işlemci 80 derece. Diyecek laf yok.
Hava sıcak baya ondandır :( Ama harbi ateş gibi bilgisayar ya bir de plastik gocurduyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Cafer, git babanla. Al su parayi geri, verdigi bilgisayar gordugun gibi rezalet halde. Kim bilir, kullanildi mi o bile belirsiz.
Kafeye gittim Cüneyt abi yok dediler,anlattım durumu birkaç gün ben buradayım o gelmez falan dedi,akşam babama anlatacam herhalde ya bilmiyorum arıyorum adamı açmıyor telefonu.

Geri iade edebiliyorsan etmeni öneririm.
Maalesef yok gibi görünüyor öyle bir ihtimal :(

Plastik gocurduyor demişsin daha kaç saat geçti kullanımının üzerinden ? Ayrıca hava sıcak diye bir şey mi olur ? Oyun açıp zorlasanız patlar bu sistem.
Ne bileyim abi ya.

İlk önce geçmiş olsun. Size o bilgisayarı veren adam sizi fena halde kazıklamış. Üstüne size ikinci el bilgisayar satarak, büyük kâr elde etmiş.

Bunu söylemek istemem ama bilgisayarı almadan önce hiç araştırma yapmadın mı? Laptop almadan önce gelip konu açsaydın bu durumda olmazdın. Cüneyt abin iyi kazık atmış size.

Casper alanları gördükçe ağlıyorum, artık almayın şu lanet markayı...

Telefonlara da cevap vermiyorsa büyük ihtimal Cüneyt abin dolandırıcıdır.

Bunu söylemek istemem ama bilgisayarı almadan önce hiç araştırma yapmadın mı? Laptop almadan önce gelip konu açsaydın bu durumda olmazdın. Cüneyt abin iyi kazık atmış size.
Ani oldu ya babam aradı gel ne istiyorsan alalım buradan diye bende gittim seçtim adam dedi al kurcala hangisini almak istiyorsan diye,ben bunu seçtim dedim abi sen ne diyorsun iyi midir falan diye...

Telefonlara da cevap vermiyorsa büyük ihtimal Cüneyt abin dolandırıcıdır.
Yok ya 1 senedir fazladır tanıyorum dolandırıcı değil, günahını almayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı