Casper Laptop 'ta Mavi Ekran Sorunu

tugbacan

Hectopat
Daha fazla  
Casper markalı laptopum vardı, kendi kendine bozuldu. Açtığımda karşıma mavi ekran geliyor, "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılacak." diyor fakat kapanıyor. Aynı seyleri tekrarlıyor. Sizce ne olmuş olabilir ve ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz çökmüş iyi bir format atmanız faydanıza windows8.1'i tavsiye ederim.

Laptob'u aldığımda yanında ürün kurtarma cd'si verdiler formatı bu cd ile mi yaptırmam gerekir.

Format atmaniz gerekiyor veya usb bellekden Windows'un iso formatiyla restore yapabilirsiniz.

Tamam format attiracağım. Peki format atınca masaustunde kayıtlı olan resim dosyaları silinir mı?

Benim de casper laptopum var. Pc açıkken birden nete girdiğim zaman felan mavi ekran geliyor ve reset atıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Casperlarin genel sorunu galiba Mavi ekranda yazı yazıyor mü sizde de?

Evet yabancı yazılar çıkıyor. Sonra 100'e kadar sayıp resetliyor kendini ama şuan win 7 yüklü pc'de. Windows 8.1 de böle bi sıkıntı yaşamamıştım... Win 7 eskidi diye düşünüyorum.

Bilgisayarınızı boot bir sistem ile başlatarak masaüstünüzdeki klasörlerinizi yedekleyebilirsiniz. (WinPe8-Tavsiye ederim) Yedekleme bittikten sonra USB Bellekten ya da DVD üzerinden format atabilirsiniz.

Benim bilgisayarimda da aynı sekilde oluyor. Windows 8 yüklü neden böle oldu anlamadım.

Bilgisayardan anlamıyorum pek detaylı anlatabilirseniz ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…