Casper Laptop Win 8.1 ekran kararma sorunu

mertkoray

Megapat
Daha fazla  
Casper laptopuma win 8.1 yükledim. Önceki yüklemelerimde ekranda çizgilenme falan olmuştu. Bir arkadaşımda da Nvidia denetim masası açılmıyordu. Bugün formatı başarılı bir şekilde attım. 1-2 saattir sorunsuz kullanıyorum gibi. Fakat programları kurarken 1-2 defa 1 sn lik ekran karardı geri döndü. Bu bir driver sorunumudur acaba ? Yoksa kompleks mi yaptım ? :)

Bir diğer sorum Nvidia 540M ekran kartına sahibim. Driverı güncelleyince denetim masası açılmıyor. Onun için tekrar eskisini kurup yenisi kurmak zorunda kaldım. Bunun sebebi nedir ?

Arkadaşlar lütfen konuyla ilgisi olmayanlar Casper pişmanlıktır gibi yorumlar yapmasınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsü kurulurken ekranın gidip, gelmesi gayet normaldir. Zaten kurulum programında da yazması gerek.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Varsa CCleaner ile temizlik yapın ve ardından bu sürücüyü yükleyin:

Drivers | GeForce

Bunu yüklediğim zaman denetim masası açılmıyor. Casperın sitesinden eski bir versiyonunu indirdim. Şu an sorunsuz. Fakat güncelleyince cpu'da çalışamaz gibi bir hata veriyor. Driverlarım da bir sorun yok değil mi ?

REXXvY.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı