Casper laptopa Linux kurulur mu?

Evet onu secerek kur sistemi, hatta kurulduktan sonra ilk boot edeceginde de onu sec sonra ekran karti suruculerini kur ve yeniden baslat.

Hocam peki kurulum seçeneklerinde soruyorya boot Manager'ın yanına kur diye. Onu seçebilir miyim?

Hocam peki kurulum seçeneklerinde soruyorya boot Manager'ın yanına kur diye. Onu seçebilir miyim?
O secenegin tam olarak ne ise yaradigini hatirlamiyorum, saglik sorunlarim var da. O yuzden diger arkadaslardan rica ettim yardimci olmalarini. Boot Manager'in yanina kur hangi asamada kullaniliyordu ve tam olarak ne ise yariyordu unuttum.

O secenegin tam olarak ne ise yaradigini hatirlamiyorum, saglik sorunlarim var da. O yuzden diger arkadaslardan rica ettim yardimci olmalarini. Boot Manager'in yanina kur hangi asamada kullaniliyordu ve tam olarak ne ise yariyordu unuttum.
Geçmiş olsun hocam.

Galiba videodan izlemiştim bölüm ayırıyorsun Windows'taki gibi o yerde sonra bölüp oraya kuruyor yanlış bilmiyorsam.

Kur dersen Windows diskini kucultup yanina kuracak buyuk ihtimalle.

Peki hocam disk yönetiminden bir alan ayırmıştım. Onu mu seçer otomatik? Yoksa onu genişletip direk o kurulumda mı seçmem gerekiyor?

Çünkü Linux ilk defa kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…