Çözüldü Casper laptoptan görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berk143

Hectopat
Öncelikle merhaba, 3 yıl önce bilgisayarım bozulmuştu. HDD'den kaynaklanıyor demişlerdi, biz de yenisini almıştık. Dün o HDD eski bilgisayarıma taktığımda bozuk olmadığını gördüm. Bugün de eski bilgisayarı açmaya çalıştığımda (ekran olmadığı için televizyona yansıtıyorum) HDD taksam da, takmasam da BIOS ekranı da, Windows görüntüsü de gelmiyor ama laptopun fanı çalışıyor.

Bilgisayarın markası Casper, bilginize.

Çözüm
Sorun çözüldü. Sorun RAM slotundaymış bir slot bozuktu diğerine taktım. Konu kilit.
Öncelikle merhaba, 3 yıl önce bilgisayarım bozulmuştu. HDD'den kaynaklanıyor demişlerdi, biz de yenisini almıştık. Dün o HDD eski bilgisayarıma taktığımda bozuk olmadığını gördüm. Bugün de eski bilgisayarı açmaya çalıştığımda (ekran olmadığı için televizyona yansıtıyorum) HDD taksam da, takmasam da BIOS ekranı da, Windows görüntüsü de gelmiyor ama laptopun fanı çalışıyor.

Bilgisayarın markası Casper, bilginize.

BIOS pilini çıkartıp takın, sonra şu anda kullandığınız HDD ki boot menüsünden en üst sıraya geçirin.

Sorun çözüldü. Sorun RAM slotundaymış bir slot bozuktu diğerine taktım. Konu kilit.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı