Casper Laptopun fanından duman çıkıyor

mertkai

Kilopat
Merhaba arkadaşlar casper kullanıyorum videoyu izledikden sonra cevaplarinizi bekliyoruz.

Bu normal bi şeymi bilgisayarciya götürmeli miyim ? Çitir çitir bi sesde geliyo sanki içine bi parca var gibi fanın ordanda duman geliyo ? Ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ses,hiç normal değil duman desen hiç değil,kardeşim.Benim arkadasımda da ona benzer bir cihaz var hiç öle ses gelmiyor.
İçinde bir parça var gibi ses ondan geliyor olabilir ama duman çok garip...

Bütçen varsa daha sağlam bir marka almanı öneririm...

Hocam ne dersiniz bugun oglen bi bilgisayarciya götüriyim mi ?

Hocam zaten leptop yenı aldik sayilir ogrencıyım bıde :D malum bütçe pek olmuyor.

Makine kaderine isyan edip tütüne başlamadıysa, duman çıkması normal değil. Şaka bir yana videoyu izledikten sonra benim aklıma gelen sıkılmamış bir vida ve bu vida anakarta temas edip kısa devre yapıyor. Kendi dizüstü bilgisayarımda da sıkılmamış ve boşta duran bir vida bulmuştum. Bence garantisi var ise; garantiye gönderin. Sorunun kaynağı başka bir şey de olabilir. Kestirmek zor.

Makine kaderine isyan edip tütüne başlamadıysa, duman çıkması normal değil. Şaka bir yana videoyu izledikten sonra benim aklıma gelen sıkılmamış bir vida ve bu vida anakarta temas edip kısa devre yapıyor. Kendi dizüstü bilgisayarımda da sıkılmamış ve boşta duran bir vida bulmuştum. Bence garantisi var ise; garantiye gönderin. Sorunun kaynağı başka bir şey de olabilir. Kestirmek zor.

Fan kısmına neyse var. Bu işde uzman birisini bulun o hall etsin. Kısası makineyi temizletdirmelisin. Hepsi bu kadar.

Valla hocam tütünü bilmem ama ot çekiyor galiba :D bozaimiydi neydi :D :/ garantisi bitti galiba ben bi ara arka tarafini açip fanı temızlemısdım cok boguyodu pc'yi ondan sonra yazi var arkasinda açilirsa garanti devre dişi diye o yüzden.

Elcan hocam bilgisayarciya mi götüreyim yani ?

Garanti varsa garantiye yolla yeni bilgisayar diyorsun hemen garantisini bitirmenin ne manası var?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı