BIOS pili bitmiş, anakartta kısa devre olmuş olabilir. BIOS ayarınıda açmış olabilirsiniz. Üç durumda şarj cihazını takar takmaz cihazın açılmasına sebep olur.
BIOS pili bitmiş, anakartta kısa devre olmuş olabilir. BIOS ayarınıda açmış olabilirsiniz. Üç durumda şarj cihazını takar takmaz cihazın açılmasına sebep olur. Eki Görüntüle 1600505
A101 gibi marketlerde satılıyor Duracell 2032 BIOS pili. Bir tane alıp cihaza takın. Kabloları temas ettikten sonra elektrik bandı ile bantlayabilirsiniz. BIOS'ta Restore AC Power Loss ayarı varsa Off konumuna getirin. Bunları yapmanıza rağmen devam ederse anakartta elektrik kaçağı arayın.
A101 gibi marketlerde satılıyor Duracell 2032 BIOS pili. Bir tane alıp cihaza takın. Kabloları temas ettikten sonra elektrik bandı ile bantlayabilirsiniz. BIOS'ta Restore AC Power Loss ayarı varsa Off konumuna getirin. Bunları yapmanıza rağmen devam ederse anakartta elektrik kaçağı arayın.
Şimdi fişe takıyorum açılıyor bi 5 sn geçiyor kendiliğinden kapanıyor sonra kendiliğinden tekrar açılıyor onda kapanıyormu bilmiyorum bakmadım ama kendiliğinden kapandıktan sonra tuşa basdıydım açtıydım kendiliğinden kapattı sonra geri açtım