Casper laptopun fişi takınca kendiliğinden açılması

WwSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Casper laptop fişi takıyorum kendiliğinden açılıyor.

Monster Abra A7 laptobumun control center'ında böyle bir özellik var. Belki sizin laptobunuzun control panelinde de böyle bir şey vardır.

Bazı BIOS'larda güç geldiğinde açılsın, kapalı kalsın, son durum neyse ona dönsün gibi seçenekler olabiliyor.

BIOS pili bitmiş, anakartta kısa devre olmuş olabilir. BIOS ayarınıda açmış olabilirsiniz. Üç durumda şarj cihazını takar takmaz cihazın açılmasına sebep olur.

BIOS pili bitmiş, anakartta kısa devre olmuş olabilir. BIOS ayarınıda açmış olabilirsiniz. Üç durumda şarj cihazını takar takmaz cihazın açılmasına sebep olur.
Eki Görüntüle 1600505
Bende böyle bi ayar yok ve pil yok laptop da çıkarttık

Monster Abra A7 laptobumun control center'ında böyle bir özellik var. Belki sizin laptobunuzun control panelinde de böyle bir şey vardır.
Casper da sanırsam yok olsa bile format attıydım gitmiştir

Bazı BIOS'larda güç geldiğinde açılsın, kapalı kalsın, son durum neyse ona dönsün gibi seçenekler olabiliyor.
Bios ayarlarıma girdim öyle birşey göremedim

Bende böyle bir ayar yok ve pil yok laptop da çıkarttık.

A101 gibi marketlerde satılıyor Duracell 2032 BIOS pili. Bir tane alıp cihaza takın. Kabloları temas ettikten sonra elektrik bandı ile bantlayabilirsiniz. BIOS'ta Restore AC Power Loss ayarı varsa Off konumuna getirin. Bunları yapmanıza rağmen devam ederse anakartta elektrik kaçağı arayın.

Şimdi fişe takıyorum açılıyor bi 5 sn geçiyor kendiliğinden kapanıyor sonra kendiliğinden tekrar açılıyor onda kapanıyormu bilmiyorum bakmadım ama kendiliğinden kapandıktan sonra tuşa basdıydım açtıydım kendiliğinden kapattı sonra geri açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…