Casper LCD monitor kararıyor

Kazova19

Decapat
Selam arkadaşlar. Monitor ilk görüntü veriyor, 1 saniye sonra kararıyor. Uzun zamandır kullanıyordum. Zaten 2. el almıştım ama bayağı kullandım, sorun yoktu. Casper 19 inç LCD ekran.

Acaba sorun neden olabilir? Sorun varsa tamir olabilir mi? Bilgisayarcıya bıraktım. Ne olduğunu tam anlamak için bekliyorum, bakıp arayacak. Ben sadece tamir olabilir mi veya tüp varsa bitmişse düzelebilir mi diye sorayım dedim.

Selam arkadaşlar. Monitor ilk görüntü veriyor, 1 saniye sonra kararıyor. Uzun zamandır kullanıyordum. Zaten 2. el almıştım ama bayağı kullandım, sorun yoktu. Casper 19 inç LCD ekran.

Acaba sorun neden olabilir? Sorun varsa tamir olabilir mi? Bilgisayarcıya bıraktım. Ne olduğunu tam anlamak için bekliyorum, bakıp arayacak. Ben sadece tamir olabilir mi veya tüp varsa bitmişse düzelebilir mi diye sorayım dedim.
Eski model monitörlerde kart üzerindeki kondansatörler bozuluyor yenisi ile değiştirilip tamir ediliyor. Böyle bir işleme 150-200 lira ücret isteyebilirler. Bozulmama garantiside olmaz.

Bu sadece senaryolardan birisi.

Çok fiyat çekerse elektrikçiye bırak.

CSPR19 ise bende paneli çıkarılan monitör var. VGA kartın veya anakartı bozulmuştur. Dile kolay 10+ yıl az değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı