Casper M2758QP 2k 144Hz 1ms Monitör İncelemesi

Gtx 1080 ekran kartım var.Ryzen 2600x ile sürekli 1080p çözünürlükte fps drop yaşıyorum.Bu monitörü fiyat performans olarak tavsiye edermisiniz memnunmusunuz halen ?
Fps drop'un çözümünün monitör olucağını sanmıyorum açıkcası.

Ama yine de benim önerim bu monitör olurdu.

Peki casperden memnun kalmadınız mı? Zaten çok bi fiyat farkı yok bunuda alabilirim ne fark var acaba casperden farklı olarak bu monitörde ? Umarım çözüm olur olmazsa sistemi intele geçireceğim

Peki casperden memnun kalmadınız mı? Zaten çok bi fiyat farkı yok bunuda alabilirim ne fark var acaba casperden farklı olarak bu monitörde ? Umarım çözüm olur olmazsa sistemi intele geçireceğim
27" bana fazla büyük geldi, üzerine ölü piksel de eklenince o yüzden iade ettim. Siz beğenebilirsiniz belki. 14 gün içinde memnun kalmazsanız koşulsuz iade hakkınız var. Denemekten korkmayın yani.

27" bana fazla büyük geldi, üzerine ölü piksel de eklenince o yüzden iade ettim. Siz beğenebilirsiniz belki. 14 gün içinde memnun kalmazsanız koşulsuz iade hakkınız var. Denemekten korkmayın yani.
Teşekkür ederim.Hali hazırda benim monitörümde 27 inc.Renkler konusunda bir şikayetiniz varmıydı peki ? Hp nin incelemesini bulamadığım için casper alacağım büyük ihtimalle.

Bende bu modeli almayı düşünüyorum nasıl önerirmisiniz
Ben zar zor iade aldım. Kesinlikle önermiyorum, resmen eldeki ölü pikselli panelleri çıkartmak için tasarlanmış olduğunu düşünüyorum.

İadeden sonra 144HZ 1080P Cuved VA panel bir Samsung monitör aldım, çok daha memnunum.

Hangi modelde sorun yaşayıp zar zor iade aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…