Casper m762sun boot edilememe sorunu

Buğra Tok

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri. Birkaç ay önce Casper m762sun model laptopumun HDD'si bozuldu. Bende yeni HDD almaktansa, 1TB'lık harici USB 2.0 HDD mi WindowsToGo olarak kullanmayı tercih ettim. Sorunsuz kullanmaktaydım, lakin artık laptop boot ederken BİOS ekranında sonra sol üstteki belalı siyah çizgi yanıp sönmesiyle karşılaştım. Harici HDD'yi USB portundan çıkartıp, Windows 7 bootable flash diskimi (daha önce formatladığım disk) taktığımda yine aynı sorunla karşılaştım. İşin ilginç tarafı bilgisayardaki tüm boot ihtimali olan donanımları söküp çalıştırmama rağmen laptopu açarken hata vermektense yine yanıp sönen siyah çizgi aldım. Uzun süre beklememe rağmen bir hata yok. Ne şekilde olursa olsun BİOS ekranından sonra sol üst köşedeki çizgiyi alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hayırlı sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot ayarlarına göz at.Öncelik diskin takılı olduğu usb'de olsun.
Olmuyorsa tekrar kurulumu deneyebilirsin ama öncesinde harici diski başka makinada boot aygıtı olarak kullanmayı dene.
Bir başka deneme de batarya ve fişi çıkartıp güç düğmesine 20-30 sn basılı tutup sonra denemen olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı