Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Casper marka bir masaüstü bilgisayarım var. İçinde AMD HD 8350 adında bir ekran kartı bulunuyor. RX 570 tek fanlı ekran kartı almak istiyorum fakat kasa çalıştırır mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevirim.
Sanmam 4-5 nesil olsun.O ekran kartına 4-5. nesil i5 işlemci falan koymuşlardır. Sorun olmaz. Kasa boyutu sorun olabilir. Onda da çarptığı kısmı kesersiniz.
HD 5550 için i5 3470 kullandılar. Benimki tahmindi. i5 3470 olsa bile sıkıntı çıkarmaz ki muhtemelen daha güçlü bir işlemci var.Sanmam 4-5 nesil olsun.
Harbiden onu unuttuk. En baba 300 watt kalitesiz bir şey vardır onda. Yeni güç kaynağı almalısın.Güç kaynağınız nedir?
İşlemcim i3-4130 3.40GHz.HD 5550 için i5 3470 kullandılar. Benimki tahmindi. i5 3470 olsa bile sıkıntı çıkarmaz ki muhtemelen daha güçlü bir işlemci var.
Casper FSP250-50HMN 250 Watt.Güç kaynağınız nedir?
İşlemcinin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ama güç kaynağı şart. O güç kaynağı o ekran kartını taktığındaki talebi karşılayamaz.Casper FSP250-50HMN 250 Watt
Önerebileceğin bir güç kaynağı var mı ?İşlemcinin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ama güç kaynağı şart. O güç kaynağı o ekran kartını taktığındaki talebi karşılayamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.