Casper monitör parlaklık sorunu

ReKo!

Kilopat
Arkadaşlar 4 sene önce Casper'dan almış olduğum monitörümün parlaklığı çok düştü monitörün parlaklık ayarı fullde kontrast ayarı 50 civarında kontrastı fullleyince bazı renkleri veremiyor florosanın eskidiğini düşünüyorum acaba florasanı değiştirmeli miyim yoksa yeni bir monitör almaya mı bakmalıyım? Yalnız bütçem zayıf olduğu için şu aralar monitör almam mümkün değil tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • KONTRAST : 50
2.jpg

• KONTRAST : 100
1.jpg

Casper Product Name: 20HCSP
Model Name: 2019B

Bir TV, monitör tamircisine götürüp bilgi öğrenebilirsin tamirat ve fiyatı hakkında. Ama bence bu monitörü tamir ettirmek yerine yeni bir şey almalısın eğer ihtiyaç duyuyorsan. İhtiyaç duymuyorsan da ikinci el iyi bir model almanı tavsiye ederim.

tavsiye için teşşekkürler ama şu aralar casper dan uzak durmaya çalışıyorum :D
:D. Hocam Casper hazır bilgisayarını i7 ile doldurup göz boyamasıyla kötüleniyor. Ama bilmiyorlar ki en önemli parça ekran kartı... Zaten masada sabit duran monitör gibi bir cihaz için sıkıntı olmaz gibi, önemli olan işlevi :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı