Casper N200 kurumsal PC ekran kartı değişimi

sezgin 2

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Casper'ın N200 serisi kurumsal bir bilgisayarımız var. Ekran kartını değiştirmek istediğimizde görüntü vermiyor fakat işletim sistemi açılıyor. Windows açıldığında otomatik çalışan bir programın uyarı sesi geliyor fakat görüntüyü alamadım. Ekran kartını normal bir PC'de deniyorum çalışıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözüme kavuşturabiliriz?

Ekran kartı taktığınız sırada bağlantı kablosunu da takıyorsunuz ve BIOS tarafında da Dahili grafik kapatıp öyle çalıştırıyorsunuz değil mi?

Ekran kartı taktığınız sırada bağlantı kablosunu da takıyorsunuz ve BIOS tarafında da Dahili grafik kapatıp öyle çalıştırıyorsunuz değil mi?
Bios'da anladığım kadarıyla birçok seçenek gizli. Ekran kartıyla ilgili bir bölüm yok. 98'den beri bilgisayar kulanırım olsa görmemem de imkansız. Bios'u güncellemek istediğimde bile anakart resmi sitesindeki biosu kabul etmiyor. Casper'a özel hazırlanmış bios olması gerekiyor. Onboard üzerinden görüntü almayı denediğimde de görüntü vermiyor. Elimde aktif olarak kullandığım birkaç ekran kartı var. Hepsini tek tek denedim. hiçbirinde görüntü vermiyor, kasa üzerinde gelen ekran kartını takınca görüntü geliyor sadece.

BIOS'da anladığım kadarıyla birçok seçenek gizli. Ekran kartıyla ilgili bir bölüm yok. 98'den beri bilgisayar kulanırım olsa görmemem de imkansız. BIOS'u güncellemek istediğimde bile anakart resmi sitesindeki BIOS'u kabul etmiyor. Casper'a özel hazırlanmış BIOS olması gerekiyor. Onboard üzerinden görüntü almayı denediğimde de görüntü vermiyor. Elimde aktif olarak kullandığım birkaç ekran kartı var. Hepsini tek tek denedim. Hiçbirinde görüntü vermiyor, kasa üzerinde gelen ekran kartını takınca görüntü geliyor sadece.

Hocam o zaman BIOS'un içindeki ayarları tek tek inceleyin. HP iş bilgisayarlarındaki BIOS da genellikle özelleştirilmiş oluyor ama ekran kartı için (Dahili Grafik ayarı) Yapılabiliyor.

Hocam o zaman BIOS'un içindeki ayarları tek tek inceleyin. HP iş bilgisayarlarındaki BIOS da genellikle özelleştirilmiş oluyor ama ekran kartı için (Dahili Grafik ayarı) Yapılabiliyor.
Malesef hocam çok kısıtlı bölümler. Gigabyte H310M H Rev: 1.1 anakart fakat Casper için yazılmış bios yüklü olduğu için tahminimce birçok bölüm kapalı. Orjinal biosu güncellemesi yapmak istediğimde de anakart kabul etmiyor. Forumda çözümü var o yolu izleyip orjinal anakarta çeviremeye çalışacağım bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı