Casper N220 Windows 10 Kurma Rehberi

Deniz İlhan Vural
Cox sagolun.Ben Bakuden yaziyorum.Bende Casper n220 var.Format ettim driverleri hic bi yerden bulamadim.Hatta Casper in kendi sayfasinda ki driverler bile ise yaramadi,Sizin onerdikleriniz driverlerin sayesinde bilgisayarim hayata dondu.Driver booster denedim oda driverleri bulamadi.Sizin onerdiyiniz driverleri yukledikden sonra tam normal calismaya basladi.Sensor,ses daha oncesinde calismiyordu.Cok tesekkur ederim sizlere.Bakuden sevgilerle.2Kardes bir millete sevgilerimi iletiyorum.

Tamamdır indirdim sağolun .Son bir soru kurulumu yaptım bu sefer cihaza takılı olan klavye çalışmıyo bir bilginiz var mı

Driver linkleri yine patlamış sanırım. Tekrar rica edebilir miyiz?
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba, driver larin linkinin guncellenmesi konusunda yardiminizi rica ederim.
Cep telefonundan indirebildim. Bilgisayardan indirmek istediğimde "çöp kutusunda olan" dosya olarak gözüküyor. Yetkileri düzenlemek gerekiyor sanırım. Çok teşekkür ederim, çalıştı, sayenizde kusursuz sürücüler kuruldu.

Son düzenleme:
ben yaptım her şey sorunsuz çalıştı sağ ol ama wifi olmadı yardımcı olur musun?

s.a. driver link kırık sanırım dosya sahıbının çöp kutusunda diyor zahmet olmazsa yükleyebilrmisiniz

s.a. driver link kırık sanırım dosya sahıbının çöp kutusunda diyor zahmet olmazsa yükleyebilrmisiniz
Link güncellendi, yeniden indirmeyi deneyebilirsiniz.
Her zaman foruma giriş yapamıyorum. Yaşadığınız sorularla alakalı forumda konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…