Çözüm Casper N240 driver yüklenmiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

135186

Kilopat
Makaleler
1
Casper N240 Cihazını kullanan vardır aranızda, bu cihaza format atan kişi konuyu biliyordur format attıktan sonra driver yüklenememesi ve Pil, Ses, dokunmatik ekranın çalışmaması. Evet sorun bu ve bu sorunu bilgisayar tamircileri çözememiştir servise götürürseniz sizden 55 TL para koparırlar. 55 TL kaybetmek yerine @heso01 üyesinin bulduğu çözümü deneyelim.

1. Adım: Başlamadan önce temiz kurulum Windows 10 kurun.

Şimdi siz cihaza ilk format attığınızda ses aygıtının pil aygıtının çalışmadığını görüp aygıt yöneticisinden her aygıta sağ tıklayıp driver yüklemeye çalışmışsınızdır ve o driver'ler hiç bir işe yaramamakla kalmayıp esas çözümü uygulasak bile Ses aygıtının çalışmasını engeller.

2. Adım: Hiçbir şeye dokunmadan Intel Driver Update Utility indirin.

Intel® Driver Update Utility Burdan yazılımı indirin ve eksik olan driver'leri oradan indirip kurun.

3. Adım: Yeniden başlat.

Driver'ler indirilip kurulduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorununuz çözülecektir.

Anlatılana göre bu kadar sorunu yaratan parça ekran kartıymış driver'i eksik olduğu için güzelim cihazı mahvetmiştir. Casper'in sitesinden ne kadar yazılım indirirseniz indirin ne kurarsanız kurun işe yaramayacaktır sizin Intel'in sitesinden yukarıda linkini vermiş olduğum uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Ben bizzat kendim denedim ve başarılı oldum eminim ki bu konu forumda çok kişiye lazım olacaktır. Soru sormak isteyen sorabilir yorumlara açığım.

Casper N240 Driver Sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb aarkdaşlar kısa zaman içinde ben casper n 240 tablet pcme format attım tekrar ve size söylemiş oldugum intel driver update utılıty kulandım ama bir sıkıntıyla karşılaştım belki sizde karşılaşmış olabılırsınız sze farklı bir çözum buldum bunu da deneyebilirsiniz ben temiz kurulumdan sonra programı çalıştırınca diriver bulamdıı ama biraz araştırrma sonucunda geren diriver dosyasını buldum burdan indireblirsinz sizin için yandex e attım SOC_BYT_Win10_32.zip isteyen intel in kendi sayfasındaki ingilizce frumladan da bulabilir

Son düzenleme:
mrb aarkdaşlar kısa zaman içinde ben casper n 240 tablet pcme format attım tekrar ve size söylemiş oldugum intel driver update utılıty kulandım ama bir sıkıntıyla karşılaştım belki sizde karşılaşmış olabılırsınız sze farklı bir çözum buldum bunu da deneyebilirsiniz ben temiz kurulumdan sonra programı çalıştırınca diriver bulamdıı ama biraz araştırrma sonucunda geren diriver dosyasını buldum burdan indireblirsinz sizin için yandex e attım SOC_BYT_Win10_32.zip isteyen intel in kendi sayfasındaki ingilizce frumladan da bulabilir

Virüs yoktur umarım. Sen foruma dalga amaçlı mı geldin ''mrb aarkadaslar'' ne demek? Türkçe kurallarına uyman gerek.

Teşekkür ederim. Windows güncelleme yaptıktan (1709 İS Derlemesi 16299.192) sonra ses sürücüsü ve dokunmatik sürücüsü çalışmıyordu. Dediğinizi yaptıktan sonra herşey düzeldi.

Merhaba arkadaşlar. Nirvana n240 32 gb modelini kullanıyorum. suan hazır guncellemeler var ancak indirmek için yer yok. guncellemeleri yukleyemiyorum. uygulamaları neden hafıza kartına kuramıyorum? windows 7 veya xp falan kursak daha iyi olmaz mı? biraz kasıntılı çalışıyor bilgisayar. en azından şu programları hafıza kartına yuklemeyi etkinleştirebilsem biraz daha iyi çalışır diye düşünüyorum. hafıza kartına uygulama yukleyebilen var mı? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• hh.jpg
    hh.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 466
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 487
Merhaba arkadaşlar. Nirvana n240 32 gb modelini kullanıyorum. suan hazır guncellemeler var ancak indirmek için yer yok. guncellemeleri yukleyemiyorum. uygulamaları neden hafıza kartına kuramıyorum? windows 7 veya xp falan kursak daha iyi olmaz mı? biraz kasıntılı çalışıyor bilgisayar. en azından şu programları hafıza kartına yuklemeyi etkinleştirebilsem biraz daha iyi çalışır diye düşünüyorum. hafıza kartına uygulama yukleyebilen var mı? Teşekkürler.
Bu tablet değil hafıza kartına yükleyemezsin ve işletim sistemini asla değiştiremezsin. Bir şekilde sistemi kırıp değiştirdin diyelim. Sürücülerin asla çalışmayacaktır.

Casper N240 cihazını kullanan vardır aranızda, bu cihaza format atan kişi konuyu biliyordur format attıktan sonra driver yüklenememesi ve pil, ses, dokunmatik ekranın çalışmaması. Evet sorun bu ve bu sorunu bilgisayar tamircileri çözememiştir servise götürürseniz sizden 55 TL para koparırlar. 55 TL kaybetmek yerine @heso01 üyesinin bulduğu çözümü deneyelim.

1. adım: Başlamadan önce temiz kurulum Windows 10 kurun.

Şimdi siz cihaza ilk format attığınızda ses aygıtının pil aygıtının çalışmadığını görüp aygıt yöneticisinden her aygıta sağ tıklayıp driver yüklemeye çalışmışsınızdır ve o Driver'ler hiçbir işe yaramamakla kalmayıp esas çözümü uygulasak bile ses aygıtının çalışmasını engeller.

2. adım: Hiçbir şeye dokunmadan Intel driver Update Utility indirin.

Intel® Driver Update Utility buradan yazılımı indirin ve eksik olan Driver'leri oradan indirip kurun.

3. adım: Yeniden başlat.

Driver'ler indirilip kurulduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorununuz çözülecektir.

Anlatılana göre bu kadar sorunu yaratan parça ekran kartıymış Driver'i eksik olduğu için güzelim cihazı mahvetmiştir. Casper'in sitesinden ne kadar yazılım indirirseniz indirin ne kurarsanız kurun işe yaramayacaktır sizin Intel'in sitesinden yukarıda linkini vermiş olduğum uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Ben bizzat kendim denedim ve başarılı oldum eminim ki bu konu forumda çok kişiye lazım olacaktır. Soru sormak isteyen sorabilir yorumlara açığım.

Casper N240 Driver Sorunu

Bahsettiğiniz uygulamayı kurdum ancak bana:
"Sisteminiz için kullanılabilir desteklenen bir sürücü veya yazılım güncellemesi bulunmuyor. " Diyor? Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı