Casper Neo CD-BMTI750C ekran kartı upgrade

frknkrc96

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce açılmıştı bu konu fakat açan arkadaşın anlamsızca güç kaynağını paylaşmamasından dolayı o konudan faydalanamayıp bu konuyu açtım. Özetle bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum ama çıkacak maliyet fazla mı olur onun yerine yeni bilgisayar toplamak daha mı mantıklı olur hiç bilmiyorum. Piyasa ne durumda hiçbir fikrim yok. Ek olarak öyle sistemi çok zorlayacak oyunlar oynamıyorum, güç kaynağının kaldırabileceği olağandan daha iyi bir ekran kartı var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum bilgisayarın tüm bilgileri aşağıda.

• Anakart: Foxconn H55MXV
  • İşlemci: Intel Core i5-750 2666MHz
  • Ekran Kartı: Radeon HD 4650
  • RAM: 4GB DDR3
  • Güç Kaynağı: WIN 400-PS MAX OUTPUT 300W

Yok mu yardım edebilecek ??

Bu sistemi Güç kaynağı, RAM ve ekran kartı Upgrade'i ile canlandırabiliriz. Zaten bu sisteme ekran kartı eklenecekse illa güç kaynağı alınacak.

RAM'inizin frekansı nedir? CPU-Z'den Memory Sekmesinin bir ScreenShot'ını almalıyım.

Onun Dışında,

XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Ve

Zotac GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi F/P ürünlerini koydum. Bütçenizi belirtirseniz ve dediğim ScreenShot'ları alırsanız daha iyi tavsiyelerde bulunabilrim.

Açıkçası ekran kartına 500-600 TL gibi rakamlar harcamak istemiyorum şu anki sistemim az çok işimi görüyor. Amacım sistemi biraz olsun rahatlatmak ve bu şekilde bir süre daha beni idare etmesi

İstediğiniz screenshot

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 345

Tam bir bütçe belirmelemeniz gerekiyor. Ayrıca SPD'nin de bir ScreenShot'ını alırsam iyi olur.

Tam bir bütçe belirmelemeniz gerekiyor. Ayrıca SPD'nin de bir ScreenShot'ını alırsam iyi olur.
400 TL ve çevresi düşünüyorum mümkünse. Haliyle yapılabilecek en iyi iyileştirmeyi de bilmek isterim ücret düşünmeksizin

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 322
Pekala, varsa diğer önerileri de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 500w'lık bilindik kaliteli bi marka psu alıyorsun, yanınada asus r7 360 yapıştırıyorsun. Keyfine bakıyorsun, bide kendine git doğru düzgün bi monitör al. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…