Daha önce açılmıştı bu konu fakat açan arkadaşın anlamsızca güç kaynağını paylaşmamasından dolayı o konudan faydalanamayıp bu konuyu açtım. Özetle bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum ama çıkacak maliyet fazla mı olur onun yerine yeni bilgisayar toplamak daha mı mantıklı olur hiç bilmiyorum. Piyasa ne durumda hiçbir fikrim yok. Ek olarak öyle sistemi çok zorlayacak oyunlar oynamıyorum, güç kaynağının kaldırabileceği olağandan daha iyi bir ekran kartı var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum bilgisayarın tüm bilgileri aşağıda.
Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi F/P ürünlerini koydum. Bütçenizi belirtirseniz ve dediğim ScreenShot'ları alırsanız daha iyi tavsiyelerde bulunabilrim.
Açıkçası ekran kartına 500-600 TL gibi rakamlar harcamak istemiyorum şu anki sistemim az çok işimi görüyor. Amacım sistemi biraz olsun rahatlatmak ve bu şekilde bir süre daha beni idare etmesi
Açıkçası ekran kartına 500-600 TL gibi rakamlar harcamak istemiyorum şu anki sistemim az çok işimi görüyor. Amacım sistemi biraz olsun rahatlatmak ve bu şekilde bir süre daha beni idare etmesi
Kardeşim 500w'lık bilindik kaliteli bi marka psu alıyorsun, yanınada asus r7 360 yapıştırıyorsun. Keyfine bakıyorsun, bide kendine git doğru düzgün bi monitör al. Saygılar.