Casper Neo CD-BMTI750C ekran kartı upgrade

3 Öneri vereceğim.
1. MSI R7 250 2GD3 OC 2GB 128Bit DDR3 DVI HDMI VGA Power değiştirmeden kullanırsın. 300 TL
2. MSI N740-2GD5 GT740 2GB 128Bit DDR5 DVI HDMI VGA Power değiştirmen gerekebilir. 350 TL
3. MSI GTX750Ti TF 2GD5/OC 2GB 128Bit DDR5 Power değiştirmen gerekebilir. 490 TL
Birde r7 250x vapor 2gb modeli var sapphire in. Çok güzel bir model ekran kartı. Tam bir F/p ürünü. Onu aldığında kesin Power değişmen gerekir. Şu anda piyasada hep pahalı satılıyor. Ara ara hepsiburada.com da indirimli hali çıkıyor 1 ay önce ve ondan 2 ay önec 300 tl gibi mükemmel bir fiyata satılıyordu. Ama onun için 400W lık bir PSU lazım en az.

Bu sistemi Güç kaynağı, RAM ve ekran kartı Upgrade'i ile canlandırabiliriz. Zaten bu sisteme ekran kartı eklenecekse illa güç kaynağı alınacak.

RAM'inizin frekansı nedir? CPU-Z'den Memory Sekmesinin bir ScreenShot'ını almalıyım.

Onun Dışında,

XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Ve

Zotac GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi F/P ürünlerini koydum. Bütçenizi belirtirseniz ve dediğim ScreenShot'ları alırsanız daha iyi tavsiyelerde bulunabilrim. :)
Gtx 760'mı F/P ürünü ? Yapmayın. :)

Peki bu r7 250x için almam gereken uygun psu lar nelerdir? Ve msi r7 250 yani ilk söylediğiniz psu almayı gerektirmeyen ekran kartını alsam, gözle görülür iyileşme olur mu ?

Peki bu r7 250x için almam gereken uygun psu lar nelerdir? Ve msi r7 250 yani ilk söylediğiniz psu almayı gerektirmeyen ekran kartını alsam, gözle görülür iyileşme olur mu ?
1. Olarak işlemcini ve istediğin ekran kartını göz önünde bulundurarak XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI bu PSU işini rahat görür 115 TL.
Fakat ileriyede yönelik olsun dersen XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI 150 TL. Stabillik konusunda ikiside sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin.
İkisininde +80 bronz sertifikası var.

2. Olarak da kusura bakmayın. Yanlış bir siteden bakmışım. Sizin ekran kartınızla r7 250 nin arasında ne kadar ek güç kablosu istemese de anakarttan çektiği voltaj değerlerinde 15-25 fark var. Yani PSU yüzünden o bilgisayarı düzgün bir şekilde upgrade edemezsiniz. Bana kalırsa yukarıda verdiğim PSU lardan aklınıza yatanı alın ve sapphire r7 250x vapor 2gb modelinin hepsiburada.com da yayınlanmasını bekleyin.

Bu sistemi Güç kaynağı, RAM ve ekran kartı Upgrade'i ile canlandırabiliriz. Zaten bu sisteme ekran kartı eklenecekse illa güç kaynağı alınacak.

RAM'inizin frekansı nedir? CPU-Z'den Memory Sekmesinin bir ScreenShot'ını almalıyım.

Onun Dışında,

XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Ve

Zotac GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi F/P ürünlerini koydum. Bütçenizi belirtirseniz ve dediğim ScreenShot'ları alırsanız daha iyi tavsiyelerde bulunabilrim. :)
Zotac ve 760 mı? :(

Kardeşim 500w'lık bilindik kaliteli bi marka psu alıyorsun, yanınada asus r7 360 yapıştırıyorsun. Keyfine bakıyorsun, bide kendine git doğru düzgün bi monitör al. Saygılar. ;)
Peki asus r7 360 bana sorun çıkartırmı ne bileyim fazla kullanımda zorladığımda yanma gibi. Herhangi bir sorun olarak soruyorum sizler bu konularda benden çok çok bilgilisiniz o yüzden soruyorum

Peki asus r7 360 bana sorun çıkartırmı ne bileyim fazla kullanımda zorladığımda yanma gibi. Herhangi bir sorun olarak soruyorum sizler bu konularda benden çok çok bilgilisiniz o yüzden soruyorum
Fazla kullandığında yanma diye birşey yok. :) İşlemcin R7 360, R7 370, 750 Ti, 950 ayarındaki kartları sorunsuz çalıştıracaktır. Güç kaynağı konusunda ise R7 360'ı çalıştırmakta sorun çıkarmayacaktır fakat ne kadar güvenilir olur birşey diyemem. 400-500W civarında orta kalitede bir Psu çok rahat yetecektir.

Fazla kullandığında yanma diye birşey yok. :) İşlemcin R7 360, R7 370, 750 Ti, 950 ayarındaki kartları sorunsuz çalıştıracaktır. Güç kaynağı konusunda ise R7 360'ı çalıştırmakta sorun çıkarmayacaktır fakat ne kadar güvenilir olur birşey diyemem. 400-500W civarında orta kalitede bir Psu çok rahat yetecektir.
peki r7 360 ın birde msi olanı var. Asus ile olan farkı nedir ? Ödediğimiz sadece markayamıdır? Yoksa başka farkı var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı