CASPER NEO Core 2 Quad Mac OS X Uyumu

akin yildiz

Hectopat
Daha fazla  
Recep Bey merhabalar,

Benım bilgisayarımın ozellıklerını asagıda belırttım. Bu ozellıktekı bır bılgısayara MAC OS işletim sistemi kurabılır mıyız?

Tesekkurler.

CASPER NEO
  • INTEL CORE2 QUAD İŞLEMCİ Q8200
  • Şu andaki işletim sistemi Windows 7 Ultimate
  • 1024 MB ATI HD4650 PCI-Express ekran kartı (512 MB ayrılmış bellek)
  • 4 GB 800 MHz DDR2 RAM
  • 640 GB SATA HARDDISK

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı haricinde sistem uyumlu gibi. Anakart modelini öğrenirseniz BIOS güncellemesi yaparız ve daha iyi olur. CPU-Z ile öğrenebilirsiniz.

Ekran kartını ise mümkünse nVidia GTX model bir ekran kartı ile değiştirin, en az 400 serisi. Sonrasında rahatlıkla kurulabilmesi gerek.

Receb Bey,

Öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkur ederım. Dun öğleden sonra MAC OS'u iatkos ml2 ile kurmaya çalıştım fakat şöyle bir hata alıyorum:
Kod:
t-x/amd-v donanım sanallaştırma sisteminizde kullanılabilir değil
BIOS'ta bunun ile ilgili herhangi bır ayar sekmesi bulamadım. Ne yapmam gerekir ya da virtualbox yerine baska bır program kullansam olur mu?

Vaktinizi alıyorum ama bir soru daha sormak istiyorum, iatkos'u hazır bir sekilde baska bır yerden bulup USB'den formatlama gibi yapsak bilgisayara kabul ettirebilir miyiz ya da iatkos'u hazır olarak nasıl bulabılırım? Tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı