Mjollnir
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- SMMM
Ofisimde artık kullanılmayan bir PC var, her gün durduğu yerde gözüme batıyor ve ben artık bu emektarı değerlendirmek istiyorum.
- SSD, takıp (takılıp takılamayacağını bilmiyorum) sistemi hızlandırıp (SSD hızlandırıyordu değil mi?
) Kuzenime verebilirim. -Dizi, film izleyebilir. - evdeki "akıllı olmayan" televizyonuma bağlayıp "akıllı" hâle getirebilirmişim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
- evdeki ses sistemine bağlayıp Media Player yapabilirmişim. Bunu da nasıl yaparım bilmiyorum.
Linux yüklemek, O.C denemeleri yapmak, server olarak kullanmak, depolama yapmak, "indirme PC" haline getirmek istemiyorum.
Ekstra önerilerinize açığım. Ucuz yollu parçalarla bence eğlenceli bir şey ortaya çıkabilir.
ana kartın neleri desteklediğini bile bilmiyorum bu arada. Aydınlatırsanız sevinirim.
Emektarın özelliklerini (maalesef yalnızca telefonumla ekrandan fotoğraf çekebildim) aşağıda paylaşacağım.
Bilgisayarın Marka/Modeli: Casper Neo NED2400-9H15R (üzerinde değişiklik yaptırılmış olabilir. Örn: Bellek ekleme)
üretim tarihi: Şubat 2008
-istenirse kasa içi fotoğraf koyabilirim ya da mevcut fotoğraflar yetersizse.
Son düzenleyen: Moderatör: