Casper Nirvana 118 derece oluyor

Abbdbpkr233

Hectopat
Daha fazla  
Şu sıralar acayip fazla warbanda sardım ve bir gün kesintisiz. Laptopum açık kaldığı için laptopum az kalsın tahtalı köyü boylıyacaktı. Birçok yerde çözüm aradım. Hepsini de yaptım. Mesela termal macunu yineledim. Laptopun içini temizledim. Laptop fanı aldım. 118 dereceye çıkan bir laptop için yeterli değildi. Bir forumda gördüm. 1 saat oynuyorsun, 10 dakika laptopu kapatıyorsun. Bu iyi bir çözüm mü? boşta 45 derece ile çalışıyor, video falan da izlerken 80'e çıkıyor. Oyunlarda da 90'ı rahat görüyorum.

Laptop: Casper Nirvana CNY. 3632-8N35v-s

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl 118 derece oluyor? Zaten 100 dereceyi geçerse sistem kapanır, iyi bir temizlik şart!

Şu sıralar acayip fazla warbanda sardım ve bir gün kesintisiz. Laptopum açık kaldığı için laptopum az kalsın tahtalı köyü boylıyacaktı. Birçok yerde çözüm aradım. Hepsini de yaptım. Mesela termal macunu yineledim. Laptopun içini temizledim. Laptop fanı aldım. 118 dereceye çıkan bir laptop için yeterli değildi. Bir forumda gördüm. 1 saat oynuyorsun, 10 dakika laptopu kapatıyorsun. Bu iyi bir çözüm mü? boşta 45 derece ile çalışıyor, video falan da izlerken 80'e çıkıyor. Oyunlarda da 90'ı rahat görüyorum.

Laptop: Casper Nirvana CNY. 3632-8N35v-s
videolarda 80 anormal durum sorunlu cihazdır yada yaptığın değişiklikte hata vardır.

100 derecelerde PC kendini kapatıyor kardeşim 118 ne demek bu arada o kadar çıkmaz.
Aynı cümleyi Bilgisayarcıda söyledi :d
118 derece olursa kapanır. İmkansız.

Laptopta ısınma sorunu var bu arada, video izlerken 80 derece ne?
8 yıldır kullanılıyor...
Laptop sürekli Ultra performans modu benzeri bir şeyde çalışıyor mu?
Evet. Oyunlarda güzel fps alabilmek için her türlü optimizeyi yaptım.
Allah bilgisayara uzun ömür vermemiş. Yakında elinizde kalabilir haberiniz olsun. İşte bu yüzden casper almayın.
Az kalsın kalıyordu da. Bilgisayar gittiğinde Gpu yandı sanmıştık.
Macunu düzgün süremeden herhalde ya da kalitesiz macun kullandın.
Ek olarak FPS'yı 60'a sabitleyebilirsin, Launcher'da mevcut.
Bilgisayarcı sürdü macunu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı