seckinsozer Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli HDD İşlemci i5 Laptopum Casper Nirvana 15.6 NB. açılışta ''an operating System siyah ekran CTRL alt del'' hatası veriyor. Format USB'si hazırladım BIOS'a girdiğimde BIOS USB'yi görmüyor sorun nerededir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Laptopum Casper Nirvana 15.6 NB. açılışta ''an operating System siyah ekran CTRL alt del'' hatası veriyor. Format USB'si hazırladım BIOS'a girdiğimde BIOS USB'yi görmüyor sorun nerededir acaba?
Çözüm seckinsozer 4 Şubat 2022 Linux değil, Windows 10'du zaten. Yine Windows 10 kuracağım. Sorunu çözdüm. Aynı hatayı alan arkadaşlar için: Legacy boottaki disable seçeneğini işaretlemelerini öneririm. Sonrasında bilgisayar USB'den başlıyor.
Linux değil, Windows 10'du zaten. Yine Windows 10 kuracağım. Sorunu çözdüm. Aynı hatayı alan arkadaşlar için: Legacy boottaki disable seçeneğini işaretlemelerini öneririm. Sonrasında bilgisayar USB'den başlıyor.
sormix Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Yanlış bilgi Linux kuracaksanız gözükmez. Artı 0 Eksi
KS KS seckinsozer Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Linux değil, Windows 10'du zaten. Yine Windows 10 kuracağım. Sorunu çözdüm. Aynı hatayı alan arkadaşlar için: Legacy boottaki disable seçeneğini işaretlemelerini öneririm. Sonrasında bilgisayar USB'den başlıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Linux değil, Windows 10'du zaten. Yine Windows 10 kuracağım. Sorunu çözdüm. Aynı hatayı alan arkadaşlar için: Legacy boottaki disable seçeneğini işaretlemelerini öneririm. Sonrasında bilgisayar USB'den başlıyor.