Casper Nirvana A15HE CNC 2450-8L35B Wolfteam Kasma Sorunu

Onur Poyraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende suan Casper Nirvana A15HE CNC 2450-8L35B var. Yanı ozellıklerı sayıyım
  • 2.5 ghz
  • 1696 mb ekran kartı (1 gb)
  • 8 gb ram 64 bıt

Şuan bu ozellıklerle cok da yer kaplamayan bı oyun olan Wolfteam bıle kasıyor. Bunun sıkıntısı ekran kartı fakat recep abı bılgısayarmın ozellıklerıne bakar mısın ? Ekran kartı degısıyor mu ? Degısmıyorsa eger satıp yenı masaustu saglam pc almayı dusunuyorum. Lutfen fıkırlerınızı belırtın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende ekran kartı olarak GT520M var. Bu kart bahsettiğin oyunu çok rahat açması lazım. Senin sorunun farklı büyük ihtimal. Öncelikle geforce.com'dan ekran kartının en son sürümünü indirip kurmayı dene. Seçeneklerde Windows 7 olarak 32bit ve 64bit var, sen hangisini kullanıyorsan onu seç ve en başta çıkan sürücüyü indirip kur. Sanırım Windows 7 Home Basic var bilgisayarda

Drivers | GeForce

1.jpg

Tek Wolfteam'da mı kasıyor yoksa genel olarak mı kasıyor bilgisayar ? Bir virüs taramasından geçirmeni öneririm. Bios güncelleme bulabiliyor isen bios güncelle. İnan bana çok faydası oluyor. Baktın olmadı mı bir de format at.

Temiz format ve güncel driverler ( ekran kartını kast ediyorum. ) yüklersen sorun yaşamazsın. Bu arada wolfteam tümleşik ekran kartıyla bile oynanıyor o kadar vasat bir oyun. Oynamamanı tavsiye ediyorum. Bildiğin para tuzağı.

Casper pişmanlıktır. Satabilirsen sat kasa topla.

Kardeşim casper pişmanlıktır katılıyorum ama performans bakımından çok iyi gibime geliyor elimde ki laptop. Casper NIRVANA 15.6" CNG (tam kodu aklımda değil). 2 seneden beri kullanıyorum fazla kasma sorunu görmüyorum ama tek bir ısınma sorunu var. Arkadaşın sorununa gelirsek eğer recep abiye katılıyorum ısınmadan kaynaklanan bir sorun olabilir yada sürücüleri güncelle derim.

Benim PC'nin özellikleri ; (Merak Edenler İçin)

Intel Core i5-2430M 2.40 Ghz

8,00 GB Ram

64 bit İştetim sistemi windows 7 Home Premium

Geforce GT 540M (2GB)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı