YFurkanY Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 31 21 Ağustos 2020 #1 Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı?
Mistofaşo lancer evo Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 595 Makaleler 3 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2020 #2 Batarya ölmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS YFurkanY Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 31 21 Ağustos 2020 #3 Mistofaşo lancer evo dedi: Batarya ölmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Batarya cikik oluyor Artı 0 Eksi
A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #4 YFurkanY dedi: Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle Artı 0 Eksi
YFurkanY dedi: Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle
KS KS YFurkanY Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 31 21 Ağustos 2020 #5 AlpErbas dedi: Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle Genişletmek için tıkla... islemcinin %30 kullaniyor Artı 0 Eksi
AlpErbas dedi: Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle Genişletmek için tıkla... islemcinin %30 kullaniyor
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #6 YFurkanY dedi: Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı? Genişletmek için tıkla... AlpErbas dedi: Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle Genişletmek için tıkla... Aynı modeli bende kullanıyorum ve tüm ayarlar en yüksekte pil vs. kapanmaları önlemek için soğutucu aldım artık kapanma problemi yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
YFurkanY dedi: Arkadaslar ben Casper Nirvana eski modellerinden kullaniyorum internetde dolasirken aniden kapanma oluyor bunun cozumu var mı? Genişletmek için tıkla... AlpErbas dedi: Aynı sorun bendede oluyor dostum işlemcinin çok kullanılmasından kaynaklı olabilir ki bende öyle Genişletmek için tıkla... Aynı modeli bende kullanıyorum ve tüm ayarlar en yüksekte pil vs. kapanmaları önlemek için soğutucu aldım artık kapanma problemi yaşamıyorum.
KS KS YFurkanY Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 31 21 Ağustos 2020 #7 ekaloji dedi: Aynı modeli bende kullanıyorum ve tüm ayarlar en yüksekte pil vs. kapanmaları önlemek için soğutucu aldım artık kapanma problemi yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... nasilbir sogutucu ? Artı 0 Eksi
ekaloji dedi: Aynı modeli bende kullanıyorum ve tüm ayarlar en yüksekte pil vs. kapanmaları önlemek için soğutucu aldım artık kapanma problemi yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... nasilbir sogutucu ?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2020 #8 YFurkanY dedi: nasilbir sogutucu ? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir soğutucu? olmasın hocam o Bildiğiniz düz bilgisayar soğutucu hız ayarı olan bir soğutucu tercih etmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
YFurkanY dedi: nasilbir sogutucu ? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir soğutucu? olmasın hocam o Bildiğiniz düz bilgisayar soğutucu hız ayarı olan bir soğutucu tercih etmenizi öneririm.
KS KS YFurkanY Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 31 21 Ağustos 2020 #9 ekaloji dedi: Nasıl bir soğutucu? olmasın hocam o Bildiğiniz düz bilgisayar soğutucu hız ayarı olan bir soğutucu tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ekaloji dedi: Nasıl bir soğutucu? olmasın hocam o Bildiğiniz düz bilgisayar soğutucu hız ayarı olan bir soğutucu tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla...
Caravas Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #10 Eğer sıcaklık çok yüksek değerlere çıkarsa işlemci kendini korumak için kapatıyor olabilir. Artı 0 Eksi