M musti1048 Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 8 7 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar ben Casper Nirvana anakartını kullanıyorum. Dizüstü bilgisayar. BIOS hiç şifre koymadım fakat bilgisayara format atayım dedim F2 bastım şifre istiyor. 2 aydır uğraşıyorum bulamadım bir çare. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
Arkadaşlar ben Casper Nirvana anakartını kullanıyorum. Dizüstü bilgisayar. BIOS hiç şifre koymadım fakat bilgisayara format atayım dedim F2 bastım şifre istiyor. 2 aydır uğraşıyorum bulamadım bir çare.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 9 Haziran 2019 #2 Aşağıya bakmanız iyi olur. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net
Aşağıya bakmanız iyi olur. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net