Casper Nirvana BIOS'ta kaldı

Onur41

Kilopat
Daha fazla  
Laptop'un orijinal halinde Win8 yüklüydü ama ben Windows 7 yükledim. Bir süre sonra ufak ufak hatalar vermeye başladı. Laptop'un klavyesindeki çoğu tuş çalışmaz oldu, saat ve tarih her açılışta sıfırlanıyordu vasaire. Bir gün laptopu açtığımda beni BIOS'a attı ve bende Windows 7 yüklü laptopumu BIOS ayarlarından Windows 8 default ayarlarına döndürdüm. Default ayarlarına döndürür döndürmez USB portlarının hepsi çalışmaz oldu. Laptopun kendi klavyesi zaten çalışmıyordu, bu sefer harici Klavye'de kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. BIOS pilini değişip Harddisk'e başka bir laptop ile Win 8 yüklesem düzelir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl soru: Neden tecrüben yoksa Win 8'den Windows 7'ye geçtin artık Microsoft tarafından desteklenmeyen bir işletim sistemi ve çoğu program da Windows8 ve 10'a göre daha düşük performans veren bir işletim sistemidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı