B BERATK1 Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 sene önce bu laptopu aldım ama bilgisayar çok yavaş. Bu bilgisayara hangi donanımları takarsam bilgisayarım biraz olsun hızlanır? Bilgisayarın özellikleri: İşlemci Intel® Pentium® N3700. İşlemci Hızı 1.60 GHz. Turbo Boost ile 2.16 GHz İşletim Sistemi Windows 10 Home. Bellek 4 GB DDR3. Harddisk 500 GB SATA. Ekran Boyutu 15.6" WXGA (1366X768) HD LED. Ekran Kartı Intel HD Graphics (Paylaşımlı) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 sene önce bu laptopu aldım ama bilgisayar çok yavaş. Bu bilgisayara hangi donanımları takarsam bilgisayarım biraz olsun hızlanır? Bilgisayarın özellikleri: İşlemci Intel® Pentium® N3700. İşlemci Hızı 1.60 GHz. Turbo Boost ile 2.16 GHz İşletim Sistemi Windows 10 Home. Bellek 4 GB DDR3. Harddisk 500 GB SATA. Ekran Boyutu 15.6" WXGA (1366X768) HD LED. Ekran Kartı Intel HD Graphics (Paylaşımlı)
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 8 Kasım 2020 #2 SSD takılıp RAM arttırımından başka fazla çözüm yok. Artı 0 Eksi
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2022 #3 Yamete Kudasai dedi: SSD takılıp Genişletmek için tıkla... Minimum kaç GB takılmalı? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 11 Mayıs 2022 #4 just chillin dedi: Minimum kaç GB takılmalı? Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı. Bu devirde minimum 128 GB alınmalı bence. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Minimum kaç GB takılmalı? Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı. Bu devirde minimum 128 GB alınmalı bence.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2022 #5 Yamete Kudasai dedi: RAM arttırımından Genişletmek için tıkla... Peki RAM'i minimum kaç almalıyız satın alırken? Yamete Kudasai dedi: Kullanıma bağlı. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım ve arada sırada oyuna girince kasma sorunu vs. yaşamamak için. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: RAM arttırımından Genişletmek için tıkla... Peki RAM'i minimum kaç almalıyız satın alırken? Yamete Kudasai dedi: Kullanıma bağlı. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım ve arada sırada oyuna girince kasma sorunu vs. yaşamamak için.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 11 Mayıs 2022 #6 just chillin dedi: Peki RAM'i minimum kaç almalıyız satın alırken? Günlük kullanım ve arada sırada oyuna girince kasma sorunu vs. yaşamamak için. Genişletmek için tıkla... Sorularınız için yeni konu açmanız daha iyi olacaktır. Günlük kullanımda 8 GB ram yeterlidir. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Peki RAM'i minimum kaç almalıyız satın alırken? Günlük kullanım ve arada sırada oyuna girince kasma sorunu vs. yaşamamak için. Genişletmek için tıkla... Sorularınız için yeni konu açmanız daha iyi olacaktır. Günlük kullanımda 8 GB ram yeterlidir.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2022 #7 Yamete Kudasai dedi: Sorularınız için yeni konu açmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu 2. kez açmamak için yazdım. Yamete Kudasai dedi: SSD takılıp RAM arttırımından başka fazla çözüm yok. Genişletmek için tıkla... İlk yazarken eksik yazan sizsiniz. Açarım başka konu. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Sorularınız için yeni konu açmanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu 2. kez açmamak için yazdım. Yamete Kudasai dedi: SSD takılıp RAM arttırımından başka fazla çözüm yok. Genişletmek için tıkla... İlk yazarken eksik yazan sizsiniz. Açarım başka konu.