Casper Nirvana C500 Fan ve Isı Borusu Almak

Konsol97

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Casper Nirvana C500 model dizüstü bilgisayarım var ve aşırı ısınıyor. Ne yaptıysam da düzelmedi; ben de yeni fan ve ısı borusu almayı düşünüyorum lakin internette arattığımda bulamadım. İnternette yalnızca fan satılıyor. Hem fan hem de bakır ısı borusu temin edebileceğim bir site vb. biliyor musunuz?

Bende C700 modeli olduğundan bilgim az da olsa var. Boru fan yardımıyla ekran kartına iletir. Fanını temizlemeyi deneyin aynı sıkıntı sürüyorsa boruyu da temizleyin. Casper servislerinde belli bir miktar ödeyerek değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba laptop için bakır ısı borularını Aliexpress'ten temin edebilirsin 20-30 günde sana ulaşır.
Isı bouları ile birlikte Arctic Thermal Pad ve Arctic MX-4 Thermal Paste kullanmanızı tavsiye ederim çünkü bir kere kullandıktan sonra uzun bir süre tekrar kullanmanıza gerek kalmaz, ayrıca vakumlu fan ayarlı laptop soğutucuda alabilirsin. Umarım tavsiyelerim işinizi görür iyi günler.

Bakır+Isı+borusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef fanı da temizledim ayrıca bir teknik serviste temizlettirdim de fakat aşırı ısınma devam ediyor. Sadece internette dolaşırken, video izlerken bile aşırı ısınıyor laptop. Sorunun ısı borusunda olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı