İnternette uzun bir araştırma yaptım klavyenin altında olabilir diye söylenti var doğrumudur sizceAttığınız resme dayanarak söylüyorum maalesef 2 tane slotunuz var. Biri boş diğeri dolu görselde. Anakartın 4 RAM desteği olabilir ama bunu yerleştirebileceğiniz slot yok gözüküyor.
Hayır klavyenin altında RAM slotu olacağını sanmıyorum. Laptopun model etiketini çekersen detaylı bakmaya çalışırım.İnternette uzun bir araştırma yaptım klavyenin altında olabilir diye söylenti var doğrumudur sizce
Casper nirvana c500 yada c510 diye geçiyorHayır klavyenin altında RAM slotu olacağını sanmıyorum. Laptopun model etiketini çekersen detaylı bakmaya çalışırım.
Sahibinden'de örnek anakartlara baktım klavyenin altındaki bellekler ekran kartına ait. İki adet bellek yuvanız var maalesef.Casper nirvana c500 yada c510 diye geçiyor
Görev yöneticisinde neden böyle peki çok teşekkür ederim buradaSahibinden'de örnek anakartlara baktım klavyenin altındaki bellekler ekran kartına ait. İki adet bellek yuvanız var maalesef.
Efendim gönderemiyorum dc den yazdanız OneMarzy diyeGörev yöneticisinin resmini atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.