Maalesef 2 RAM slotunuz var gözüküyor. Eğer RAM slotlarınızda 2 tane metal tırnak olsaydı bu resimdeki gibiGörünüyormu hocam
Attım hocam.
Maalesef 2 RAM slotunuz var gözüküyor. Eğer RAM slotlarınızda 2 tane metal tırnak olsaydı bu resimdeki gibi
Eki Görüntüle 2248497
O zaman 2 + 2 toplam 4 yuvanız olacaktı.
Yok onda eminin inandım ama neden böyle anlam çıkaramadım şakacıktan mı yapmışlarTekrar söylüyorum maalesef ki sizin bilgisayarınıza 2 adet RAM takılabilir.
Hayır anakart birden fazla cihazda kullanılıyor olabilir dolayısıyla 4 RAM yuvasına sahip başka bir model vardır ve ortak üretimden dolayı sizin cihazınıza 2 RAM yuvası bırakılmış olabilir. MSI GL65 Leopard 10SCXR Laptopumda 2. M2 SSD yuvası vardı fakat soketi olmadığı için kullanılamıyordu.Yok onda eminin inandım ama neden böyle anlam çıkaramadım şakacıktan mı yapmışlar![]()
Benim laptopta m2 yuvası var ama yazmıyor amaHayır anakart birden fazla cihazda kullanılıyor olabilir dolayısıyla 4 RAM yuvasına sahip başka bir model vardır ve ortak üretimden dolayı sizin cihazınıza 2 RAM yuvası bırakılmış olabilir. MSI GL65 Leopard 10SCXR Laptopumda 2. M2 SSD yuvası vardı fakat soketi olmadığı için kullanılamıyordu.
M2 yuvası görev yöneticisinde veya BIOS da yazmak zorunda değil. Bu değişkenlik gösterir.Benim laptopta m2 yuvası var ama yazmıyor ama
M.2 yuvası görev yöneticisinde veya BIOS da yazmak zorunda değil. Bu değişkenlik gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.