Casper Nirvana C900.7700-8TG0X vs MSI GL62M 7RDX-1837XTR

KaptanCek

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç haftadır MSI marka GTX 1050 Ti ekran kartına sahip bir oyun laptopu almayı düşünüyorum. Gittigidiyor'da genelde 6.000 TL olan Freedos'lu GTX 1050 Ti ekran kartlı sistemlerin 5.000 TL civarına düşmesini bekliyordum. Bugün indirimde olan bir laptop gördüm Casper Nirvana C900.7700-8TG0X. Sistem 3200 TL. Aynı özelliklere sahip MSI GL62M 7RDX-1837XTR 4.600 TL. Ben çok fazla ısınma yapmayacak, kaliteli malzemeye sahip bir ürün alıp 4 yıl beni idare etmesini istiyorum. MSI çok fazla zengin işi mi kalıyor? Sizce GTX 1050 Ti'a sahip MSI bir laptopun 5.000 TL bazına düşmesini mi beklemeliyim? Yoksa bu Casper laptopu fiyatı düşükken almalı mıyım veya tavsiye edebileceğiniz en yüksek 5.000 TL bazında bir ürün var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç haftadır MSI marka GTX 1050 Ti ekran kartına sahip bir oyun laptopu almayı düşünüyorum. Gittigidiyor'da genelde 6.000 TL olan Freedos'lu GTX 1050 Ti ekran kartlı sistemlerin 5.000 TL civarına düşmesini bekliyordum. Bugün indirimde olan bir laptop gördüm Casper Nirvana C900.7700-8TG0X. Sistem 3200 TL. Aynı özelliklere sahip MSI GL62M 7RDX-1837XTR 4.600 TL. Ben çok fazla ısınma yapmayacak, kaliteli malzemeye sahip bir ürün alıp 4 yıl beni idare etmesini istiyorum. MSI çok fazla zengin işi mi kalıyor? Sizce GTX 1050 Ti'a sahip MSI bir laptopun 5.000 TL bazına düşmesini mi beklemeliyim? Yoksa bu Casper laptopu fiyatı düşükken almalı mıyım veya tavsiye edebileceğiniz en yüksek 5.000 TL bazında bir ürün var mı?
Casper almayın, aldırmayın.

Monster'ın modellerine bak şuan stokta yok yazısı var ama 1050' leri aşağı yukarı aynı fiyat ve 4 GB.
Monster alma kararına vardımıştım ama şuan vaz geçtim açıkcası alacağım ürünün sağlam olmasını isterim biraz bakınca dayanıksız parçalar kullandığını gördüm,mosnterdan başka önerebileceğin gaming laptop var mı ? Lenovo ve Dell 5bin tl altına 1050 ti, i7 7700HQ, 16 GB Ram ve 128 gb ssd sunuyor. Bu iki marka oyun laptopu üretmede iyi mi ?

Lenovo'yu oyun bilgisayarı olarak önermem ya da kötülemem doğru olmaz çünkü bir bilgim yok ancak Dell'in iyi olduğunu çok duydum. Dell düşünebilirsiniz. Dell, Lenovo'dan daha uygun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı