Casper Nirvana C900 Nasıldır?

Hocam bende casper c900 kullanıcısıyım. WD green 240 GB sata ssd modelinden almayı düşünüyorum sizce uyumlu olur mu ? Ayrıca oradaki süngeri takarken çıkarmalı mıyım ? Okuduğum bazı yazılarda çıkarmadan takın deniyordu.

Senin dediğin 2.5' sata ssd ise sakın alma, m2 sata ssd olanlar var aynı markanın. Onlardan al. Boş yere bilgisayardaki HDD'yi sökmek zorunda kalma. Sünger kalsın, çıkarma.

Green için pek iyi yorumlar yok bilgin olsun. Blue serisine bakabilirsen daha iyi olur. Veya Samsung Evo 860'ı takibine alabilirsin. Ara sıra 270₺'ye düşüyor. Not: fiyatı düşen SATA girişli M.2 değil.
Onun dışında önerebileceğiniz bir M2 var mı hocam ? Mümkünse bugün sipariş vermek istiyorum ki hafta içi elime ulaşsın.

Onun dışında önerebileceğiniz bir M2 var mı hocam ? Mümkünse bugün sipariş vermek istiyorum ki hafta içi elime ulaşsın.
Hangilerinin iyi olduğununa dair pek bilgim yok bü yüzden yanlış yönlendirmek istemem. Almadan önce bende WD Grenn ve James Donkey düşünmüştüm fiyattan dolayı ama yorumlar da genel olarak kötüydü. Sandisk, Adata önerelenler olabiliyor. İstersen onlara da bak bi ya da WD Blue serisi.

Kingston UV500 modelini sipariş ettim hocam. Muhtemelen yarın elime ulaşacak bakalım nasıl bir performans sergileyecek.

Kingston UV500 modelini sipariş ettim hocam. Muhtemelen yarın elime ulaşacak bakalım nasıl bir performans sergileyecek.
Hayırlı olsun. Ben SATA olarak alsamda gayet memnun kaldım. Şu an tek sıkıntım fandan gelen tıkırtı sesi. Garanti bitince macunla beraber yenilemeyi düşünüyorum bakalım.

Herkese selamlar, Aralık ayında casper c900 aldım ve o günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat bugün PC yi açtığımda fan çok gürültülü çalıştı. Bu gürültü normal bir gürültü değil de biryere sürterek çalışma sesine benziyordu. Bu ses eşliğinde PC açıldı ve ben de düzelsin diye bilgisayarı kapat dedim ve tekrar açtım. Ses falan olmadan sorunsuz bir şekilde PC açıldı. Fakat masaüstü geldikten çok kısa bir süre sonrasında PC gücü kesip kendi kendine kapandı. PC şarjı çok azdı acaba bundan dolayı mi kapandı deyip şarja takıp bir süre bekledim ve tekrar çalıştırdım. Bu çalıştırmamda güç göstergesinin PC açılırken yeşilden turuncuya döndüğünü ve bu turuncu ışığın yanıp yanıp sönmeye başladığını farkettim ve bunun sonucunda PC yine kapanıyordu. Tekrar denememde ise PC bu anlattığım sekilde açılıp otomatik kapanıyor. Bazen yüksek sesle gelen kesik kesik bip sesleriyle bazen de sadee bu yanıp sönen ışıkla kapanıyor. Hep kapanma süresi ayni oluyor. Bu süre içinde bazen Windows açılıyor bazen ise açılırken kapanıyor.

Şimdi ben bunu garantiye vereceğim. muhetemelen ya fan ya da baska bir parçanın arızasından kaynaklanıyorsa onu değiştirip geri yollayacaklar inşallah. Sizce sorunun kaynağı nedir böyle veya farklı bir şekilde garanti tecrübesi olan var mı aranizda? Ücret öder miyim. Hepinizin yorum veya tavsiyelerini merakla bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkürler eder iyi günler dilerim.

Fan sesi bende de vardı 1 sene boyunca o şekilde devam etti. İçini açıp baktım herhangi bir kırık parça falan göremedim ama yine de ses yapıyordu. Geçen menteşesi kırıldı bilgisayarcıya verdim ve fan sorunundan da bahsettim. Düzelttiler mi yoksa kendi mi geçti bilemem ama fandan gelen bir ses şimdilik.
Diğer sorun ile ilgili bir fikrim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…