Casper Nirvana Chy GT 740M Laptop Kapanma Sorunu

Daha fazla  
Sistemim:
İntel Core i5-4200M 2.50 GHz
Nvidia GT 740M
4 GB RAM
Win 7

Casper Nirvana Chy marka bir laptop kullanıyorum ve BF4, Far Cry 3, CS:Go vb oyunlarda yükleme ekranı bittiği saniye kapanıyor. Laptopumu açıp temizledim jelini yeniledim. Trust Azul marka bir sogutucumda var fakat 1 sn bile dayanmadan direk kapanıyor bilgisayarımın ısı değerlerinide kontrol ediyorum neredeyse hiç ısınmıyor bile lütfen yardım.

Sistemim:
İntel Core i5-4200M 2.50 GHz
Nvidia GT 740M
4 GB RAM
Win 7

Casper Nirvana Chy marka bir laptop kullanıyorum ve BF4, Far Cry 3, CS:Go vb oyunlarda yükleme ekranı bittiği saniye kapanıyor. Laptopumu açıp temizledim jelini yeniledim. Trust Azul marka bir sogutucumda var fakat 1 sn bile dayanmadan direk kapanıyor bilgisayarımın ısı değerlerinide kontrol ediyorum neredeyse hiç ısınmıyor bile lütfen yardım.
Selamlar,

Söylediklerinizden sorunu bulmak çok zor. Driverları güncellemeyi deneyin eğer bunu yeni yapmaya başladıysa bilinen en düzgün yedeğe dönmeyi deneyin eğer bunlarda sorunu düzeltmezse elden başka bir şey gelmez. Oyun açmadan zaten pc ısınmaz. Oyuna girip 10 - 15 dk sonra pc ısınmaya başlar..

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı