Casper Nirvana CHY GT 740M mavi ekran sorunu

165370

Kilopat
Yıldır Casper nirvana CHY kullanıyorum ve boyle sisteminde garanti işlemininde bu kadar igrenç bir şirket görmedim. Ya adamlar garantisi oldugu halde para alıyorlar benden ve doğru duzgun yapmıyorlar. Oncelıkle buyuk ıhtımal anakartım bozuk yazı yazarken wifi devre dışı kalıyor. Nvidia görüntü vermeyi kesti diyor. Oyun oynarken arada kapanıyor donuyor. Wifi devre dışı kalıyor ve bunları klavyede yazı yazarken oluyor. Sureklı mavi ekran veriyor. Bu hata yüzünden tam 7 kez garantiye verdim ve hiç bir zaman olmadı. Ben tüketici haklarına şikayet edicem. Casper alacak arakdaşlara söylüyorum. Kendi iyiliginiz için almayın. 11 12 yıldır bilgisiyar kullanıyorum bilgisiyarcıya götürdüm. Adam boyle bir şey ilk kez bir bilgisiyarda görüyorum dedi. Neyse uzun lafın kısası casper pişmanlıktır..........

Casper notebook özelliklerim:
  • i7 2.6 GHz
  • NVIDIA GT 740M 2 GB ekran kartı
  • 8 GB RAM
Ve boyle donuyor oyun oynarken falan dıyecek bır şey yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çözeceğiniz hakkında bir fikrim yok ancak yazmak istedim, benimde bir casper notebookum vardı ve GT 745m ekran kartına sahipti notebooku yere düşürdüm, harddiski bozuldu ve garantiye yolladığımda hiçbir para teklif etmeden değiştirdiler. Bu olaydan birkaç ay sonra bilgisayarın ekran kartını farketmediğini fark ettim, o zamana kadar tüm oyunları onboard ekran kartıyla oynuyormuşum, neyse garantiye ilk gönderdiğimde sadece bilgisayarın klavyesini değiştirdiler, bende 2 gün sonra tekrar yolladım ve ''İADE'' istediğimi belirttim. Daha sonra kapalı kutu şuanda kullandığım 940m ekran kartına sahip bilgisayarı gönderdiler ve garantisinden memnun kaldım. Bence tüketici haklarına başvurmalısın. Şuan da verdikleri bilgisayardan memnun sayılırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı