Casper Nirvana CSD i7-4712mq İnceleme

Sen bu fiyatta bulmanız imkansız diyorsun da ben müşterime i7 4710mq 12 GB RAM, 1920x1080 full HD çözünürlük, GT 840M 4 GB ekran kartı subwoofer`lı lenovo z50-70 Alimnyum kasa 1800 TL'ye getirdim ona.
İncelemede güzel olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün sıfırdı değil mi hocam? Herhalde freeDOS olarak geldi iyi fiyat

Sıkıldım artık. Yılbaşı zamanlarında biri daha çıkmıştı böyle. "Casper teknik servisinde çalışıyorum, kötü falan değil." diye uğraşıyordu. Herkesin kötülemesine cevapla karşılık veriyordu akıllıymış gibi.

Aha bu da onun bilgisayar alan versiyonu. Adamı yıldırırsınız Casper lamerleri.

Ne demişler Atalarımız ''Casper pişmanlıktır''

Casper pişmanlıktır. Onu alacağına Lenovo alsaydın.

aynı pc bendede var 2014 ten beri kullanıyorum ısınma kapanma sorunu felan yok. Hatta arkadaşım asus kullanıyor ve beni pcden daha çok ısınıyor. Çok memnunum casperdan.

Benimde vardı bir casper leptop ( seneler önce pcden anlamazken) ilk ay birşey yoktu sonradan günden güne ısınmaya başladı altına soğutucu aldık sonuç aynı kaç kere yanık kokusu aldığımı hatırlarım tabi kapanmaşarı söylemiyorum bile en son sinirlendim klavyeye bi vurdum vuruş o vuruş servise gitti geldi baktılar ettiler anakart değilmesi lazımmış değişse bile tekrar bozulabilirmiş (600 tl) sattık gitti o gün bugündür kimseye tavsiye etmem. Mafia 2 de ısnıp kapanan leptop mu olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…