Casper Nirvana D300 alınır mı?

RcMithrandir

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence onun yerine toplama bir bilgisayar alabilrsiniz Casper'ı kesinlikle önermiyorum GTX 1050 Ti 2020 de alınacak bir ekran kartı değil. RX 570 RX580 alabilrsiniz.

3339TL'ye sana bir sistem topladım. Xbox'unu satarsan üzerine de biraz para ekle bu sistemi al. Veya kendin diz.

NOT : Kasa dahil değildir.

İŞLEMCİ :
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.4Ghz - AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci | ITOPYA

GPU : MSI RX570 Armor OC 4G - MSI RX570 Armor OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı | ITOPYA

RAM : XPG 8GB DDR4 3000Mhz - XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA

ANAKART : MSI B450-A PRO MAX AM4 M.2 HDMI - MSI B450-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA ATX Anakart | ITOPYA

PSU :
Thermaltake Litepower RGB 550W - THERMALTAKE Litepower RGB 550W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA

Tavsiyem, eğer bütçeni arttırırsan bunları biraz daha yükselt. Kasa eklemedim bir yerden bulursun ya da kendin seçer alırsın.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim xboxu satıp arkadaşın önerdiği sisteme yönelecegim çok teşekkürler
Arkadaşın attığı sistemde depolama birimi ve kasa yok yalnız. Bu bütçede alınabilecek en iyi sistem bu:

Bu sistemde ekran kartını RX 580 4GB'e düşürüp RAM miktarını T-Force 16GB yapın. SSD olarak ise 240GB olanı 480'e yükseltin ama Toshiba olanı seçin. Kesinlikle James Donkey'den uzak durun.

Bu şekilde yukarıdaki sistemden depolama ve kasa olmadığı halde daha uyguna ve çok daha iyi performans sunan bir bilgisayarınız olur. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı