Casper Nirvana (D910 Serisi) DGZ.670K-B317P-W alınır mı?

Bu kasayı almalı mıyım?

• Evet Almalısın, Değer.

• Hayır Alma, Değmez.

• Kararsız Kaldım.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Dark Knight

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Casper'ın D910 serisi oyun kasalarından konu başlığında belirtmiş olduğum modeli beğendim. Aşağıda da sistem özellikleri ve satıldığı sitenin (Başka sitelerde de var ancak bu link ekliyorum. Rasgele seçtim siteyi) linki var. Sizden ricam "Casper" firması için hem genel olarak hem de bu kasaya özel yorum yapmanızdır. Yani biraz daha açacak olursam;

Genel olarak sorduklarım;
  • -Casper genel olarak nasıl bir firma?
  • -Teknik servisi nasıl? Zorluk çıkartıyor mu?
  • -Garantide sorun çıkartıyorlar mı? (Yok kullanıcı hatası v.s)
  • -Özellikle alışveriş yapılmasını istemediğiniz bir bayii var mıdır? (Parçalarını eksik gönderen v.s)

Bu oyun bilgisayarı için sorduklarım;
  • -Özellikle bu seriden (D910) kullanan arkadaşlarımın genel yorumları?
  • -Kasanın eksik yönleri (+ Yönlerini biliyorum sadece - leri yazmanız yeterldir)
  • -Alduğınız, güvendiğinizbir İstanbul bayisii veya mağazası var mıdır?

Nor: Ben sadece kasayı alacağım. O sebeple fiyat 5.500 TL'den 5.050 TL 'ye kadar düşecektir. Monitörü ayrı bir markadan alacağım. Bilginize...

Ürün Özellikleri
İşlemci: 6.Nesil Intel Core i7-6700K İşlemci, İşlemci Hızı 4.00GHz., Turbo Boost Teknolojisi ile Maksimum 4.20 GHz.
Ön Bellek: 8 MB Intel Akıllı Bellek Overclock Özelliği
İşletim Sistemi: Windows Home 10 High End
Anakart: Intel Z170 Express Chipset
Ram: 16 GB DDR4
Harddisk: 2000 GB Sata + 240 GB SSD
Monitör: 23" Casper WS Full HD LED Speakerlı
Ekran Kartı: 4 GB DDR5 Nvidia GeForce GTX970 EX OC 256 Bit Ekran Kartı
DVD Sürücü: DVD±RW DUAL Combo
Blu-Ray Sürücü: Blu-Ray Okuyucu
Ses: Realtek 7.1 Kanal HD Audio
Fare: Casper Gaming Mouse
Klavye: Casper Gaming Klavye
Ethernet Port: Realtek PCIe GBE 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ Bağlantısı: Intel Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/n
DVI-s Port: 1x DVI-I
VGA Port: Var
HDMI Port: 1x HDMI 7.1 Channel
Sata: RAID, 8x3,5"/2,5"Sabit Disk yuvası, 1x2,5"/3,5" SATA Sabit Disk yuvası (harici kullanım için),3x5,25"ODD yuvası
Usb Port: 2x Usb 2.0 Port, 8x Usb 3.0 port (4 adet Gen.1, 2 adet Gen. 2)
Genişleme Yuvaları: 2x PCI Express 16(Gen.3), 3x PCI Express1 (Gen.3), 1 xM2 Slot, 2xPCI Slot, 4x Ram Slot (Max.64 GB)
Hediye: Kulaklık, 16 GB Flash Disk HEDİYE
Diğer: 1x Reset Butonu, 5x kasa fanı (1x üst-arka Panel,2x Sabit disk, 1x Ekran Kartı
Ağırlık Ve Boyutlar: 605.6(H) x 250(W) x 578.5(L) mm, 17,540 kg
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Aklın Varsa Casper'dan Uzak Durursun O Bütçeye Çok Sağlam Bilgisayar Dizilir...Casper Pişmanlıktır Almayın Aldırmayın

5000 Tl'ye kendin toplarsan daha fazla performans elde edersin, emin ol.

Sakın öyle bir hata yapma. Adamlar maliyetinin aşırı üstünde satıyorlar. Ve 5000 liraya alacağın o kasanın içindeki parçalar da fiyatını hak edecek türden değil.

O bütçeye bu topladığım kasayı al pişman olmazsın. Sıfır sıkıntı. Teknobiyotik güvenilirdir. Senin için montaj ve test de yaparlar.
Yani sen sipariş verdiğinde evde yapman gereken tek şey fişe takmak ve işletim sistemini, programlarını, oyunlarını yükleyip keyfine bakmak olacka.

Casper'ın bu kasası hakkında bilgim yok ama teknik servisi iyi en azından bizim buradaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…