Casper Nirvana F650 laptop satılabilir mi?

Rinn

Picopat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
236
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller. Yeni bir laptop alacağım fakat eskisinden kurtulmak istiyorum. Biraz sıkıntıları var. Önce genel kısaca özelliklerini belirteyim sonra sıkıntılarını.

(Casper Nirvana F650)
- i5 8250u
-mx130
-8gb ram

Sıkıntılar
-Bataryası öldü (şarz dışında kapanıyor)
-Ekranının kasaya bağlı olduğu yerde hafif çıkıntı var(büyük bir problem değil , rahat tamir edilir)
-4 yıllık

Sizce ben bu laptopu herhangi bir bilgisayarcıya satabilir miyim? Satabilirsem ortalama ne kadara satarım? Fikir verebilecek , yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani internetten bakğıtımda sıfır fiyatı ortalama 14.000TL olarak gözüküyor ama bataryasının o arızası çok büyük bir sorun zaten laptopun özelliği her yerde rahatça kullanıbilinmesi ama böyle her yerde kullanılmaz.O yüzden tam fiyat veremeyeceğim ama sıfır fiyatına yakın satman zor.
 
Yani internetten bakğıtımda sıfır fiyatı ortalama 14.000TL olarak gözüküyor ama bataryasının o arızası çok büyük bir sorun zaten laptopun özelliği her yerde rahatça kullanıbilinmesi ama böyle her yerde kullanılmaz. O yüzden tam fiyat veremeyeceğim ama sıfır fiyatına yakın satman zor.

Tabii ki sıfır fiyatina satma gibi bir niyetim yok dediğiniz gibi büyük bir sorun bataryası. Hani maksimum ne kadara satabilirsem satmaya çalışacağım üç beş. Ondan ortalama bir fiyat alabilirsem buradan biraz kafamda bir şeyler canlanırdı. Teşekkürler gene de.
 

Geri
Yukarı