Casper Nirvana hoparlör sorunu

TheHuera

Centipat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
16
Casper Nirvana laptop kullanıyorum. Üzerindeki kendi hoparlörlerinde bir sıkıntı yok ama bazen kafasına göre sadece birkaç saniyeliğine ses veriyor ondan sonra sesi gidiyor. Hep kulaklık kullanmak zorunda kaldım ve bu durumdan sıkıldım. Çözüm bulmaya çalışıyorum ama bu konuda bilgim yok. Bilgisayarı çok sıfırlarım ve Driver konusunda da bilgim olmadığı için kendim Driver yüklemesi yapmadım. Bence sorun Driver'da çünkü fiziksel hiçbir sorunu yok. Sorun Driver'da ise hangi Driver'ları indirmem lazım. Sizce sorun neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videoya göz atın. Yaşadığınız sorunla aynı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Evet aynı laptop a sahibim ve sorun da aynı ama anakart söküp onları yapmam felan biraz sıkıntı olabilir. İlgin için teşekkür ederim. Harici bir hoparlöre ve kulaklığa devam o zaman :(.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı