Casper Nirvana laptop kapanma sorunu

Gregorian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

Casper Nirvana 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 ekran kartlı laptobum var. Bazı oyunları oynarken birkaç dakika sonra kapanıyor. CS:GO açtığım zaman lobiye girdiği an kapanıyor. Zoom uygulamasında da kapanpyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme: Bilgisayar Sürekli kapanmaya başlayınca format attım. Formattan sonra ilk yüklediğim program AIDA64 oldu. Boşta 60-70 °C arasını gördü. Driver Yüklemek için Driver Pack açıktı. Driverlar yüklenirken AIDA 'da en son 120°C gördüm ardından bilgisayar kapandı.
Hocam 120 derece dehsek sıcaklık. Fanları kontrol edin. Benimki maks 105 derece görüyor ve kapanmıyor. Kumaş veya yorgan gibi şeylerin üzerinde kullanmayın. Masa da kullanın ve altında boşluk olsun ki PC hava alsın.

Hocam 120 derece dehsek sıcaklık. Fanları kontrol edin. Benimki maks 105 derece görüyor ve kapanmıyor. Kumaş veya yorgan gibi şeylerin üzerinde kullanmayın. Masa da kullanın ve altında boşluk olsun ki PC hava alsın.
Kitapların üstünde. Fan tamamen hava alacak şekilde hiçbir engel yok. Temiz formatlandı. Driver kurmak için driver pack çalışırken fanlar iyice uçmaya başladı aidayı açayım dedim en son gördüğüm sıcaklık 120°C idi 1 sn sonra kapandı

Kitapların üstünde. Fan tamamen hava alacak şekilde hiçbir engel yok. Temiz formatlandı. Driver kurmak için driver pack çalışırken fanlar iyice uçmaya başladı aidayı açayım dedim en son gördüğüm sıcaklık 120°C idi 1 sn sonra kapandı
Fan deliklerinin hepsinden de hava çıkışı sağlıklı sağlanıyor mu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı