Casper Nirvana i3 GT 520M system uptime in nanoseconds hatası

CCO Technique

Hectopat
Arkadaşlar Mac OS X'i Casper Nirvana dizüstü bilgisayarıma kurmayı denedim. Mavericks AMD versiyonunu usb den boot edip çalıştırdım ve kurdum sistemi yeniden başlattım bir yerde takıldı ve bu hatayı verdi. -v -x komutları ile de denedim karşıma farklı sayılar ama aynı hata çıktı lütfen yardımcı olun.

Dizüstü Özellikleri:
  • İntel Core i3 işlemci
  • Pegatron A15HE anakart
  • 512mb GT520M +İntel ekran kartı (Nvidia sıkıntı çıkarmıyor sadece -x te Rom patch failed veriyor)
  • 6GB ram
  • 320gb sabit disk

Resimler:

QA82vA.jpg
b5Z6kY.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS AHCI olduğundan emin ol. USB / System / Library / Extensions klasörü içinden NVIDIA ile ilgili kextlerin yedeklerini aldıktan sonra sil. Ve kullandığın komurların yanında şu komutlar ekleyerek dene:
maxmem=4096 dart=0 PCIRootUID=1 npci=0x2000 -f

NullCpuPowermanagement. kext ini kurulum yaptığın harddiskte ki /system/library/extensions/ klasörüne atıp -f komutu ile başlatmayı dene. Bu dosyayı kurulum yaptığın usb içinde bulabilirsin.(kurulumu tamamlayabildiğin için usb içinde bulabileceğini düşünüyorum.) atma işleminde zorlanırsan haber edersin.

Bios AHCI ya ayarlı USB ye Niresh Mavericks koydum Transmac ile sadece .dmg ye tıkladığımda Niresh klasörü gözüküyor alt klasörlere inemiyorum, Yoksa Nvidia kext olayını deneyecektim ama diğer Macler gibi Niresh Nvidia rom patch failed hatası vermedi not dmg boyutu 5.26gb flash ise 32gb (gereksiz bilgi :D ) Bir de AMD için indirmiştim ve AMD FX8320 sistemime başarılı bir şekilde kuruluyor ama asıl lazım olan İntel dizüstüne kurulması masaüstü daha ağır işler için Windows kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı