Casper Nirvana i5 12450H alınır mı?

Ekran kartsız bir bilgisayar almanı artık tavsiye etmem

Peki bu fiyatlara var mi ekran kartli bir bilgisayar 20 21 22 de olabilir
Ben bunları da tavsiye etmem şuanlık eğer imkanın varsa bütçeni biraz daha arttırmalısın ya da sahibinden letgo da temiz 2. el bilgisayarlara bakabilirsin Amazon.com.tr

Baktim da onlarda da 8 gb ram var sikinti olur mu?
Hocam dezavantajları çok fazla hem düşük performans alırsın hemde oyun vs. oynayacaksan çoğu oyun ekran kartına yükleniyor, Ram konusuna gelirsekte 8gb ram problem yaratmaz bu sistemler ekran kartsız bir sistemde 16gb var olarak görüyorsun ama inan bana hiç bir işe yaramayacak. Tavsiyem şudur ama Eğer acelen yoksa biraz daha büçte ayırabilirsen daha iyi sistemler alabilirsin

Hocam dezavantajları çok fazla hem düşük performans alırsın hemde oyun vs. oynayacaksan çoğu oyun ekran kartına yükleniyor, Ram konusuna gelirsekte 8gb ram problem yaratmaz bu sistemler ekran kartsız bir sistemde 16gb var olarak görüyorsun ama inan bana hiç bir işe yaramayacak. Tavsiyem şudur ama Eğer acelen yoksa biraz daha büçte ayırabilirsen daha iyi sistemler alabilirsin
tesekkur ederim oyle yapacagim

En azından şuna bir bak derim link
baktim hocam sen de suna bakar misin nasil
ASUS TUF A15 - FA506NC-HN047W Gaming Dizüstü Bilgisayar,15.6 inç, AMD Ryzen 5 7535HS Processor 3.3GHz, 512 GB SSD,8 GB RAM, RTX 3050 Laptop GPU- Intel® UHD Graphics,W11 Amazon.com.tr

ASUS TUF F15 - FX507ZC4-HN211W Gaming Dizüstü Bilgisayar,15.6 inç, 12. Nesil Intel® Core™ i5-12500H Islemci 2.5 GHz, 512 GB SSD, 8 GB RAM, RTX 3050 Laptop GPU 4GB GDDR6, W11 https://amzn.eu/d/cCKfM2A

sunun ile farki ne acaba fiyat farki var da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı