Casper Nirvana S500 alınır mı?

emrereis25

Decapat
Merhaba bütçem en fazla 5000 TL bu fiyata bu özellikte pek bilgisayar yok ve bu modeli buldum sizce nasıl kullanan varsa memnun mu Casper'a pek güvenmesemde bu paraya daha iyi laptop pek yok.

O fiyat aralığındaki laptoplar çok leş gerçekten, 6000'e çıkınca güzel laptoplar var fakat bütçene göre önerebileceğim laptop budur.

MX330, FullHD ekran ve 512GB SSD güzel artılar.

Aspire 3 A315-55G peki şu laptopu tavsiye eder misiniz özellikleri güzel geldi bana.
Donanım olarak güzel bir model. Sadece malzeme kalitesi ve paneli Acer Swift 3 ve Thinkpad E495/E595'e karşın daha kötü. 14 inch ile sıkıntın olmazsa mx250'li Swift 3 veya HP ile sıkıntın olmazsa mx330'lu HP benzer fiyata daha performans verebilir.

Donanım olarak güzel bir model. Sadece malzeme kalitesi ve paneli Acer Swift 3 ve Thinkpad E495/E595'e karşın daha kötü. 14 inch ile sıkıntın olmazsa mx250'li Swift 3 veya HP ile sıkıntın olmazsa mx330'lu HP benzer fiyata daha performans verebilir.

Acer Swift 3e kendim ekstra SSD veya harddisk ilave edebilir miyim çünkü boyutu küçük ama özellikleri hoşuma gitti sadece 256 GB olmasında sorun var.

Donanım olarak güzel bir model. Sadece malzeme kalitesi ve paneli Acer Swift 3 ve Thinkpad E495/E595'e karşın daha kötü.
Bu modelde 1xM.2 ve 1x2.5" drive slot var gördüğüm üzere.

Bu modelde 1xM.2 ve 1x2.5" drive slot var gördüğüm üzere.

Yani bilgisayarın normal ssdsinin yanına kendimde ekleyebilirim değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı