Casper Nirvana i5-4200M Sistemi Upgrade Etme

ynus çiftçi

Hectopat
Daha fazla  
Elimde casper nirvana i5-4200M 2,5ghz haswell işlemcili, Nanya marka 4gb 1600mhz CL11 tek ramli, toshiba 500 gb 5400 RPM 2,5'' hdd olan 2 yaşında bi laptop var. Performansı biraz iyi ama ben yeterli görmüyorum. Bunun içinde 4gb bir ram daha takıp HDD'yi söküp yerine 120 belki indirim falan bulursam uygun fiyattan 240 gb ssd takmayı düşünüyorum. Elimde zaten harici bir taşınabilir 1tb hdd var o yüzden ssd yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama tahminim gibi performansda gözle görülür bir değişim ve belli bi süre daha yaşam ömrü sağlar mıyım ? Bunları en makul fiyata nereden bulabilirim, hangi markaları seçmeliyim? Ve son olarak Nanya markası nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD olarak en iyi gördüğüm F/P ürünü 850EVO. Oyun performansından bahsediyorsanız Casper adı üstünde bir beklenti ummayın derim. SSD genel performansı çok ciddi anlamda arttırır. Masaüstü performası, internet, açılış-kapanış muazzam derecede azalır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı