Casper Nirvana N240 1TB HDD Sorunu

SistemT

Kilopat
Daha fazla  
Casper Nirvana N240 tablet bilgisayarım var buna 1 terabayt taşınabilir hart disk taktığım zaman önce görüyor sonra gidip gelmeye başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
taktığım zaman önce görüyor sonra gidip gelmeye başlıyor
Önceki kullanımlarında bu sorun var mıydı? Eğer yoksa kablo ve kutusunda hasar almış olabilir farklı bir kutu alıp deneyebilirsiniz. Çıkarılabilir USB kablonuz varsa ilk onu değiştirip deneyebilirsiniz. OTG kablo ile de bir flash belleği takıp deneyin aynısı onda da oluyorsa tablet USB girişi arızası vardır.

Markası Samsung M3 1TB 2,5 USB 3,0 taşınabilir disk.
Cihazı tablet klavyesinin USB girişinden bağladığım zaman algılamıyor ama tabletin üstündeki telefon girişinden bağladığımda görüyor ve bir süre sonra gidip gelmeye başlıyor soru işareti çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım taşınabilir Harddisk, masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar Harddiski değil. Yanlış söyledim ise kusura bakmayın.
Yok doğru anladım. Ona göre yorum yaptım.
tablet klavyesinin USB girişinden bağladığım zaman algılamıyor ama tabletin üstündeki telefon girişinden bağladığımda görüyor
Bir bilgisayarda dediğim gibi bağlantıyı yapın.
bir süre sonra gidip gelmeye başlıyor soru işareti çıkıyor.
Bahsettiğim gibi USB kablo hasarı veya içindeki HDD SATA kontrolcüsünde sorun olabilir. Garantisi yoksa ilk kablo değişikliğine gidin ve USB 3.0 olan bir bilgisayarda deneyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı