Önceki kullanımlarında bu sorun var mıydı? Eğer yoksa kablo ve kutusunda hasar almış olabilir farklı bir kutu alıp deneyebilirsiniz. Çıkarılabilir USB kablonuz varsa ilk onu değiştirip deneyebilirsiniz. OTG kablo ile de bir flash belleği takıp deneyin aynısı onda da oluyorsa tablet USB girişi arızası vardır.taktığım zaman önce görüyor sonra gidip gelmeye başlıyor
Yok doğru anladım. Ona göre yorum yaptım.Kullandığım taşınabilir Harddisk, masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar Harddiski değil. Yanlış söyledim ise kusura bakmayın.
Bir bilgisayarda dediğim gibi bağlantıyı yapın.tablet klavyesinin USB girişinden bağladığım zaman algılamıyor ama tabletin üstündeki telefon girişinden bağladığımda görüyor
Bahsettiğim gibi USB kablo hasarı veya içindeki HDD SATA kontrolcüsünde sorun olabilir. Garantisi yoksa ilk kablo değişikliğine gidin ve USB 3.0 olan bir bilgisayarda deneyin.bir süre sonra gidip gelmeye başlıyor soru işareti çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.